Диляна Попова е категорична, че Асен се вижда всеки ден с нея и сина имДиляна Попова заяви, че началото на връзката й с актьора е било прекрасно

Диляна Попова най-накрая проговори за връзката си с Асен Блатечки. Моделката разкри, че отношенията им са имали изключително щастливо начало, визирайки най-вече раждането на сина им Борил. Чието име избрала лично тя, разбира се с одобрението на актьора.

[caption id="attachment_443562" align="alignleft" width="200"]Диляна Попова Диляна Попова[/caption]

Красавицата обаче не пожела да разкрие дали все още е заедно с бащата на сина си, тъй като смята, че това е част от личния й живот, която касае само нея и него и никой друг. Манекенката изтъква единствено, че отношенията между нея и Асен са повече от прекрасни, тъй като и двамата са отговорни и зрели хора. Които приемат зряло случилото се между тях и се радват на плода на любовта си.

Попова изтъкна още, че тримата се виждат всеки ден, но не пожела да разкрие дали това е защото живеят заедно или просто се срещат някъде, за да може Асен да прекара малко време със сина си.

В интервю за "24 часа бившата на Дичо споделя още, че Борил е много енергично бебе, което спи през нощта, но през деня си иска вниманието. В грижите за отглеждането му помагат майка й и още една жена.

Манекенката сподели още, че не е решила да ще кръщава малчугана, тъй като смята, че той трябва да има възможност сам да си избере религията като порасне, а не тя да му налага. Въпреки това синеоката хубавица е решила ако все пак прави кръщене, да покани за кръстницаа близката си приятелка - манекенката Яна Грудева.