Любо Нейков трепери за дъщеря си

Любо Нейков пази със сигурна охрана четиригодишната си дъщеричка Анна. Тъй като най-големият му страх е свързан с безопасността на детето му, научиха от Hotarena.net. Чаканото с любов и надежда цели четиринадест години момиченце е обсебило цялото внимание на комика.

Освен на таткото, четиригодишната сладурана е любимка и на цялата фамилия. Но обичта към момиченцето се е превърнала в параноя и страх за неговата сигурност, пише „Уикенд”. Явно и известният и обичан комик си има своите фобии.

[caption id="attachment_443542" align="alignleft" width="300"]Любо Нейков трепери за дъщеря си Любо Нейков трепери за дъщеря си[/caption]

Затова специално наета охрана се грижи непрекъснато за сигурността на сладураната. Бодигард придружава нея и майката навсякъде. И за да не се травмира детето от присъствието на много хора около него, придружаващият ги охранител изпълнява ролята и на шофьор и помощник, по-точно прислужник, който помага при пазаруването и в домашната работа.

Естествено, че Нейков не се доверява на кого да е, въпросната охрана е на щат във фирмата на комика – „Апан-С” от създаването й преди две години. В началото охранителната фирма беше обща собстевеност на Любо и брат му Цветан, но след внезапната кончина на баткото, в негова памет, комикът продължи сам дейността й.

И всъщност тази фирма се грижи постоянно за безопасността на принцесата на татко Любо. Самият той, а и съпругата му Гинка, не крият, че се боят не само от физическа агресия, а и от недоброжелатели, носители на негативна енергия. Или по народному – хора с лоши очи. Плашат се и от реакцията на маниаци, които могат да ги разпознаят по време на разходките навън. Параноичният страх е бил причина таткото да се дегазира, за да не бъде разпознат, когато излизал на разходка с бебешката количка преди време, споделят близки до актьора.

Той никога не е отричал и не отрича, че е луд по малката Анна и всяка нейна проява е в състояние да го трогне до сълзи. Както по време на изненадата за рождения му ден, когато момиченцето се появи до татко си на сцената.

Кой знае, може би така ревниво пази от хорските очи една бъдеща актриса.