Дина Немцова е 13-годишната дъщеря на застреляния руски опозиционер Борис НемцовДина Немцова вече прави първите си стъпки на манекенка, предричат й бляскаво бъдеще

Дина Немцова пробива в света на модата. Една от дъщерите на застреляния руски опозиционер Борис Немцов вече прави първите си стъпки като манекенка, а специалистите от сега й предричат бляскаво бъдеще. Младото момиче е едва на 13 години, но позира пред камерите със самочувствието на ветеран в бранша. А и камерата определено я обича, коментират фотографите.

[caption id="attachment_443526" align="alignleft" width="300"]Дина Немцова с първата си фотосесия Дина Немцова с първата си фотосесия[/caption]

Малката хубавица направи дебюта си за руска модна агенция, а отзивите за представянето й не закъсняха. В руските медии Дина Немцова е определена като прекрасна млада дама, с неочаквано строго излъчване. Майката на сладураната - журналистката Екатерина Одинцова, също е присъствала на първата фотосесия на щерка си, научиха от БЛИЦ. Одинцова имаше връзка с Борис Немцов преди години, а плод на любовта им е малката Дина.

Освен нея, разстреляният опозиционер има още три официално признати деца - журналистката Жана, на 31 години, която е брака с първата му и единствена съпруга, Дина и брат й Антон, на 20 години, от Одинцова и 10-годишната София, плод на аферата със секретарката му Ирина Королева.

След убийството му цял куп жени излязоха на светло с претенции, че са родили извънбрачни деца от него. Първа беше служителката в Газпром Екатерина Ифтоди, която заяви, че двамата с Немцов имат син. Дизайнерката на бижута Анна Лесникова също претендира, че синът й Данила - днес на 17 години, е от убития политик.

Двамата имали връзка по времето, в което Немцов бил губернатор на родния град на Анна - Нижни Новгород. Те обаче мълчали и не обявили публично, че имат син, тъй като по онова време Лесникова била омъжена за друг. Който всъщност отгледал Данила като роден син.