Сензационно пророчество на Слава Севрюкова излезе наяве

Гласувайте за статията

Сензационно пророчество, направено от феномена Слава Севрюкова, излезе наяве

Неизвестно досега пророчество на феномена Слава Севрюкова излезе наяве. Тази година се навършват 24 години от смъртта й. По повод годишнината от кончината й, неини съседи си спомниха за предсказанията, които тя е направила приживе.

Гадателката с най-силно Трето око в света често говорела за бъдещето на България. През 1980 година тя заявила, че спасението за страната ни ще дойде през 2017 година. Тогава ще се появи млад мъж, който ще избави страната ни несгодите.

Жената феномен споделила пред съседите си от столичния квартал „Овча купел“, че 2015 година ще бъде изключително трудна за страната ни. Тогава България ще бъде на ръба, но новият Давид ще я избави, категорична била ясновидката.

Слава Севрюкова

България ще бъде спасена от 44-годишен мъж, който ще дойде на власт през 2017 година, предсказала Слава Севрюкова

Гадателката отказала да разкрие подробности около самоличността на Спасителя. Тя споделила, че вижда много ясно името му и мястото, където живее, но няма да го назове, тъй като не желае а застраши по някакъв начин живота му.

Според думите й, тогава той е бил на 7-8 години, което означава, че през 2017 година ще бъде около 44-годишен. От пророчеството на Слава Севрюкова става ясно, че месията е роден през 1972 или 1973 година.

Ясновидката не била очарована от демократичните промени в страната. Малко преди да издъхне, тя споделила пред свои приятели, че хората се радват на промените, но след години ще осъзнаят, че не е трябвало да го правят.

Още тогава Слава Севрюкова предупредила, че наближава времето, когато населението на страната ни ще намалее заради емигрирането зад граница на стотици хиляди българи. Ясновидката предсказала, че 2017 година ще бъде съдбовна за България. Тогава на власт ще дойде жена. Именно тя проправи път за новия месия, пише ПИК.

Законите ще се променят и много от хората, които са ни управлявали, ще влязат в затвора, категорична била Слава Севрюкова.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар