Иван Христов се вбеси на колегата си Антон Хекимян в ефир!

Андрей Арнаудов и Иван Христов открехнаха малко за предстоящото ново реалите, което стартира през есента по Би Ти Ви. Това те го направиха от студиото на медията.

То ще носи заглавието „Фермата” и в него кандидатите ще живеят близък до природата живот. Опосумите не успяха да не се изхвърлят, че досега за кастинг са се записали над петстотин човека.

[caption id="attachment_443501" align="alignright" width="300"]Иван Христов Антон Хекимян успя да ядоса сериозно Иван Христов[/caption]

Въпреки че до момента двамата не са стартирали никаква активна пиар реклама. Телевизионните продуценти разкриха, че вече са се записали за участие майка на пет деца и участник във Френския легион. Тогава водещия на сутрешния блок на Би Ти Ви Антон Хикимян се изгаври, като подхвърли, че и Ирина Тенчева може да се запише за участие.

Припомняме, че тя наскоро роди син на Иван и с него блондинката става майка на три деца. Русата телевизионерка има вече две деца от първия си брак, а от съжителството си с продуцента им се ражда и син. Тази забивка обаче Иван предпочете да подмине с гробно мълчание, явно вбесен.

След което разговора се завъртя върху това, че Иван и Андрей във „Фермата” са със съвсем нова роля. Двамата ще бъдат водещи на реалите формата, като продуцент на изданието се явява самата медия Би Ти Ви. Двойката екранни партньори са благодарни за жеста на медията, от която стартира голямата им кариера.

Въпреки това Иван и Андрей също са засегнати от митарството из различните телевизии. Освен в Би Ти Ви, те са работили за конкурентната медия Нова телевизия, както и в ТВ7. Форматът не е нов за чужбина, в Сърбия той съществува вече от десет години.

Победителят, който ще дои и пасе крави, рине тор, ще тъче килими и ще произвежда това, което ще слага на масата ще грабне сто бона награда. А след като изданието приключи, мястото ще е с една йота, но по-добро от предишния си стар вариант.