Димитър Рачков и Мария Игнатова разкриха цялата истина за живота си заедно!

Димитър Рачков и Мария Игнатова обичат да танцуват до зори. Така двамата влюбени горят калории в приятна компания. Слухът, че една от най-обсъжданата двойка отново се е разделила и това вече е завинаги, вдигна рейтинга на много жълти издания.

Но той бе категорично опроверган от самия комик. „Новината” плъзна от това, че Димитър Рачков сподели в в имитаторското шоу по Нова телевизия „Като две капки вода”, че е ерген.

[caption id="attachment_443493" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова и Рачков събраха очите на всички с лудешки танци[/caption]

Вестта веднага се преекспонира, че той и неговата любима, блондинката Мария Игнатова са се разделили. Това обаче артиста е казал, защото двамата с телевизионната водеща не са минали под венчило, но живеят заедно и продължават да се обичат и грижат за своите деца, опонираха клюката близки до двойката.

Миналата седмица те не вечеряли с приятели, както го правели винаги, когато са свободни, а отишли да танцуват в заведението на клана Халваджиян – Библиотеката. Там, в компанията на авери и на самата Кремена Халваджиян компанията купонясвала до ранни зори на следващия ден.

Но една от най-обсъжданата двойка в публичното пространство била заедно и нищо не подсказвало, че Димитър Рачков и Мария Игнатова са се разделили. В момента комика ангажиран до края на юни като водещ на шоуто „Като две капки вода”, в партньорство с Васил Василев-Зуека. От понеделник пък неговата любима Мария Игнатова се връща отново на телевизионния екран като водеща на „Господари на ефира”.

Двамата не скриват огорчението си, че са превърнали живота им в евтина сапунка. Преди време Димитър Рачков изригна, че щом продължават да ги разделят жълтите издания, значи трябва и да ги събират. Иначе няма никаква логика, щом двамата не са се събрали преди това.