Ирена Милянкова окончателно заряза Чолата, има си нов

Ирена Милянкова окончателно заряза Чолата, има си нов
3 (60%) 2 votes

Ирена Милянкова без стеснение се показва с новия си

Ирена Милянкова заряза Чолата, след като му взеха всичко

Ирена Милянкова окончателно заряза съпруга си Росен Чолов, по-известен като Чолата. Манекенката на Визаж, която неуспешно се пробва и като актриса, вече не си прави труда да играе ролята на примерна съпруга, която е до мъжа си и в трудните му моменти. И която чинно изчаква да го пуснат от затвора.

Ирена Милянкова си има нов

Ирена Милянкова си има нов

Съни от „Под прикритие“ захвърли преструвките и вече без стеснение демонстрира новата си връзка. Милянкова реши да покаже, че е влюбена в друг на изложбата на фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова, която беше на открито край НДК. Манекенката пристигна самичка, най-вероятно за да не привлича излишно внимание към себе си. Малко след нея обаче се появи и мистериозиият й нов избраник.

Въпреки, че пристигнаха по отделно, двамата не си направиха труда да прикрият чувствата си и без стеснение се целуваха и прегръщаха между изложените картини, за кеф на присъстващите папараци. По този начин Ирена Милянкова категорично потвърди слуховете, че тя и половинката й Росен Чолов са разделени.

Проблемите между тях се появиха още когато Чолата беше арестуван по обвинение, че е склонявал манекенки към проституция. Съдът намери доказателствата срещу него за достатъчно сериозни, за да го остави зад решетките. Наред с това голяма част от сметките му бяха запорирани и Милянкова беше буквално принудена да се оправя сама с четирите им деца.

Очевидно цялата отговорност за отглеждането на наследниците им й е дошла твърде в повече и без парите на Чолата, тя е решила, че няма смисъл повече да поддържа връзката си с него, издават я нейни приятелки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар