Слави Трифонов отива на съд

Гласувайте за статията

Слави Трифонов отново си навлече гнева на един от героите в скечовете на шоуто му

Слави Трифонов успя да си навлече гнева на още една известна личност, която е твърдо решена да му потърси сметка.

Актрисата Деси Тенекеджиева, която се изявява и като певица, е огорчена от отношението на Дългия към нея. Изпълнителката досега е гостувала няколко пъти в шоуто му и въпреки, че не е забелязала негативно отношение от страна на Слави Трифонов или подчинените му към нея, тя постоянно е обект на подигравки в скечовете.

Изпълнителката сподели в свое интервю, че никога не е имала конфликт с шоумена или някой от екипа му. Тя недоумява защо той постоянно се гаври с нея. Деси Тенекеджиева е огорчена и от поведението на Краси Радков, с когото са били колеги в НАТФИЗ.

Слави Трифонов

Деси Тенекеджиева ще съди Слави Трифонов

Въпреки, че тя винаги приема коментарите за външния си вид с усмивка и не претендира, че е голяма красавица, поведението на Слави Трифонов й се струва недопустимо. Възмутената певица заяви, че е решила да заведе съдебен иск срещу Дългия заради непрестанните му подигравки към нея.

В момента тя събира записи на шоуто, в който Слави и екипът му се подиграват с нея.

Деси Тенекеджиева не е единствената, която се закани на учиндолеца. Това направи и депутатката Ана Баракова. Блондинката заяви, че ще даде Дългия на съд заради постоянните си подигравки с нея.

По-голяма част от потребителите на социалните мрежи подкрепят Деси Тенекеджиева. Според тях е недопустимо Дългия да се отнася по този начин с една дама. Те са на мнение, че само човек с комплекси може да се шегува по този начин.

Актрисата заяви, че коментарите на учиндолеца за нея не влияят по никакъв начин на кариерата, но въпреки това я дразнят. В момента тя снима филми предимно в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар