Николета Лозанова втрещи всички с умопомрачителното си желание!

Николета Лозанова не спира да участва в реалите формати. Най-новото й шокиращо желание е със стартиращото през есента шоу по Би Ти Ви, което носи заглавието „Фермата”.

Тя вече е дала заявка на страницата си във Фейсбук, че иска да заживее на село, като рине конски и кравешки тор, и сама отглежда зеленчуците и плодовете си, които ще постави на масата си. Пълен потрес, коментират нейни познати.

[caption id="attachment_443406" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова щяла да дои крави и да рине тор - да бе, да...[/caption]

Но дали това е искреното желание на плеймейтката, чиито корени са сраснали със селската действителност или иска да се изживява отново като водеща редом до Иван Христов и Андрей Арнаудов. Двамата опосуми ще бъдат не само продуценти, но и водещи на новия телевизионен формат.

Все пак Николета не забрави да се щракне на страницата си с шапка на каубойка и да призовава мераклиите да опитат да изкарат във „Фермата” месец, колкото е регламента на предаването.

Затова и предаването набира своите участници. Според близки до кухнята на шоуто за него са се записали и куп известни личности, които ще се опитат да се справят с нелеката житейска действителност в родното ни село.

Припомняме, че това не е първия напън на моделката да участва в реалите на живо. Преди две години кандидат бившата съпруга на Валери Божинов се намърдва и в „Къртицата”, отново продуцирано от Иван и Андрей. Тям тя успя да оцелее само няколко седмици, след което излезе, възползвайки се от клауза в договора. И тогава тя се изхитри, като започна да дава кураж и да напътства участниците, но от топлото и уютно студио,а не вече като директен техен съотборник.

След което Николета Лозанова се превърна в лице и водеща на „Къртицата”, като после успя да си издейства и собственото си предаване „Папараци”. Затова и запознати с нрава на хубавицата не са сигурни, че тя се превърне в директен участник в шоуто „Фермата”.

Те подозират, че и този път Николета Лозанова ще бъде просто едно рекламно лице на изданието, но няма да се труди в селскостопанската ферма, сред калта и мръсотията на селото.