Гришо бърше сълзите на любимата си Мария Шарапова!

Гришо е неотлъчно до Маша. Ракета №1 за България непрекъснато шета около половинката си Мария Шарапова и се стреми да й угоди във всичко. Неговата любима жестоко пострада след тенис турнира в Маями.

Бившата първа сред жените дори не отиде на участие в родината си. Тя трябваше да мери сили там срещу Германия в надпреварата Фед Ръп.

[caption id="attachment_443399" align="alignright" width="300"]Гришо Гришо е неотлъчно до любимата си Мария Шарапова[/caption]

Тя обеща да бъде в състава на отбора си, чийто ръководител е в Сочи. Цяла Русия аплодира любимата си тенисистка, която въпреки натоварения си график не отказа помощ на родината си в този труден за нея момент. Евентуалната победа на тенис турнира ще изпрати Русия и Маша Шарапова на лятната олимпиада в Рио де Жанейро през следващата година.

Спекулациите за предстоящата сватба на звездната двойка обикаля света, но вариантите са различни. Упоритата клюка, че около коледните празници двамата се сгодиха, а точно на Деня на влюбените българския тенесист е предложил брак на звездната си приятелка все още не са потвърдени.

Но чуждестранните медии продължават с догадките, а Гриша и Маша все по-упорито крият личното си пространство.

Но пък сръбските медии изпревариха всички с информация, която все още не е официално потвърдена. Според тях кум на предстоящата сватба ще бъде Новак Джокович, тенисист №1 за света от мъжете. Топ спортистът е в отлични отношения с Григор Димитров и Мария Шарапова.

На този етап обаче напористия българин продължава да събира успехи на любимия си турнир в Монте Карло. Гришо вече успя да се закичи с победа над Фонини. Очаква го мач с големия Вавринка. Определено близостта на Маша стимулира влюбения спортист.

Неотдавна в едно интервю Григор Димитров сподели, че „ Ако си щастлив с човека до себе си, трябва да го цениш и пазиш много”. Младият левент е верен на това свое правило и затова добре обгрижва любимата си, като се старае да не й липсва нищо, най-малкото внимание от негова страна.