Новото предаване на Венета Райкова претърпя пълен провал

Новото предаване на известната тв водеща Венета Райкова претърпя фалстарт.

Очевидно устатата водеща, която години наред бе лице на предаването „Горещо” по Нова тв, направи опит да претопли стара манджа, но претърпя пълен крах. Тя се появи на екрана на TV7 с новото си предаване „Дневникът на Венета”, облечена в червено. Това, което направи впечатление на зрителите обаче бе, че декорът е твърде стар, а някогашната устата водеща, била с вид на застаряваща лелка.

[caption id="attachment_443389" align="alignright" width="300"]Новото предаване на Венета Райкова претърпя пълен провал Новото предаване на Венета Райкова претърпя пълен провал[/caption]

Означава ли това край на ерата „Венета Райкова”? Изглежда, че се е намерил някой, който да изтръгне жилото й и да изцеди отровата й. По този начин се сбъдна мечтата на продуценти и генерални директори, които от години наред се опитват да я „обезвредят”. Всичко това се случи още в първия брой на новото предаване на Венета Райкова.

Тя изглеждаше като нелепо копие на водещата на бившето предаване „Искрено и лично” – Миглена Ангелова. А и нямаше как да бъде по-различно на фона на стария декор и на червеното сако, с което бе облечена. Зрителите коментират, че в най-добрия случай е можела да мине за застаряваща лелка. Не й помогнаха особено и изтърканите вече от повтаряне теми за детските градини и ромите.

Мрежата бе залята от вълна от коментари, кой от кой по-критични. Една от зрителките пише в прав текст, че е крайно разочарована от „Дневникът на Венета” и дори го определя като карикатурен вариант на „Искрено и лично”. Тя споделя, че очаквала нещо много повече от „махленска история”. Освен това зрителката подчертава, че и обувките на дамата в червено (разбирайте Венета Райкова) били два номера по-големи и ясно се виждало как й хлопат „като главата”.

Друг коментар цитира изказването на една дама отпреди време, който гласеше, че иска следобедно предаване с диван със свежи цветове и няколко запазени, но не прекалено атрактивни жени, пише Блиц.