Истината за смъртта на Мерилин Монро изплува 53 години по-късно

Изплуваха страховити разкрития за смъртта на Норма Джийн, по-известна като Мерилин Монро.

На смъртния си одър бившият агент на ЦРУ – Норман, е разкрил, че той е убиецът на Мерилин Монро. Агент Норман разказал, че му било наредено да ликвидира Норма Джийн, тъй като се предполагало, че има интимни отношения с Фидел Кастро.

[caption id="attachment_443386" align="alignright" width="300"]Истината за смъртта на Мерилин Монро изплува 53 години по-късно Истината за смъртта на Мерилин Монро изплува 53 години по-късно[/caption]

В последните няколко минути от живота си, в които бил настанен в малко лечебно заведение в американския щат Вирджиния, агент Норман се изповядал, че е причинил смъртта на 30 души по нареждане на ЦРУ. В жертва на ЦРУ са се превърнали редица известни личности, сред които актьори, журналисти, политици, обществени водачи и разбира се вечната Мерилин Монро.

Норман Ходжeс разкрил, че е управлявал петима професионалисти, които са били натоварени със задачата смъртта на хората, за които се смята, че представляват опасност за властта, да изглежда като нещастен случай. Бившият агент на ЦРУ уточнява, че са разполагали с доказателства, че Мерилин Монро е имала близки отношения с редица известни личности сред имената, на които не е само това на Фидел Кастро, а и на Кенеди.

Началникът на агент Норман Ходжeс – Джими Хейуорт е дал разпореждане, че Мерилин Монро трябва да умре, но всичко трябвало да изглежда така, сякаш сама е посегнала на живота си или е издъхнала в резултат на прием на свръхдоза забранени вещества. До този момент на екипа му, не се било налагало да отнемат живота на жени, но бил принуден да изпълни заповедта „заради Америка”. Имало е съмнения, че отношенията на Норма Джийн с Фидел Кастро не са само интимни, а тя е предавала на комунистите стратегически важна информация.

Разбира се ЦРУ не можело да допусне подобно изтичане на информация и трябвало да бъде сложен край. Началникът Джими Хейуорт, за когото говори бившият агент на ЦРУ е издъхнал преди 14 години от сърдечен пристъп. Останалите му колеги от екипа също вече не са сред живите, пише vsekiden.com.