Христо Сираков не спира да кълне Биляна Евгениева!

Христо Сираков отново се изложи жестоко. Вечният плейбой пак е прецакан от новата си стара любовница Биляна Евгениева. На плеймейтка не може да се вярва, твърдят жестоко опарили си от подобни мадами, но имотният българин реши да даде благородно втори шанс на гаджето си. То обаче вместо да му е благодарно, отново го изпорти, а той не спира да бълва срещу нея.

Шеметната златотърсачка пак тръгна по заведения, за да си търси бройки за една нощ, след като изкопчи при повторното си завръщане от застарелия милионер лъскав джип. Ицо Стоте манекенки прости за първата забежка на палавата си годеница, но горко съжали за лековерната си постъпка. В познатия си стил Биляна Евгениева продължи да флиртува по нощните кръчми така, както си знае.

[caption id="attachment_443354" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков изигра ролята на излъганото камилче[/caption]

Тя била засечена да се глезоти с мъже в същия клуб, където преди година бе засечена да го прави с шавливия футболист Благой Георгиев. Татуираният играч на руския тим „Амкар Перм”, който днес се радва на връзка с 19-годишната ученичка Куини Алис, бе спипан да се натиска преди година с Биляна. Припомняме, че двамата се запознаха във въпросната дискотека, след което изловени от папараците на Николета Лозанова страстно да се целуват на оживен столичен булевард.

Фотото бе разпространено със светкавична бързина из социалната мрежа и предизвика лавинообразен погром. След като го унижи пред цялата страна, нейния годеник Ицо Стоте манекенки я изгони от дома си и затръшна вратата пред носа й. Същото направи и жената на футболиста, бившата гимнастичка Христина Витанова.

Майката на двете му деца търпя дълго безконечните изневери на любовчията, но горещия флирт с Биляна беше капката, която преля чашата на търпението й. Той напусна общия им дом, като го остави на нея и двете им деца – дъщерята Йоана и сина им Давид. Все пак Благо Георгиев успя да се кротне, като завъртя трайна, засега връзка с красивата моделка, абитуриентката Куини Алис.

Дори се заговори, че влюбеният ритнитопковец й предложил брак, което не го е сторил дори и за майката на децата му. Но „грешката” не е вразумила Биляна Евгениева, която си го кара по стария начин. Тя пак си върши същото, но този път Христо Сираков няма да й прости, убедени са близки до бизнесмена.