Сензационни разкрития за живота на Ванга

Гласувайте за статията

Журналистката Светослава Рудолф отговори на снахата на Ванга – Здравка Методиева

Журналистката Светослава Рудолф даде интервю за „Шоу“ по повод казаното за нея от снахата на Ванга – Здравка Методиева.

Преди няколко седмици Методиева заяви, че духът на пророчицата ще накаже журналистката заради глупостите, които си измисля за Ванга.

Светослава Рудолф заяви, че в информацията, която досега е разпространила за пророчицата, се позовава на казаното от хора, които са я познавали. Блондинката е последният журналист, разговарял с петричката Касандра две седмици преди смъртта й.

Ванга

Светослва Рудолф разкри, че лизките на Ванга търсели финансова изгода от връзката си с нея

Бившата съпруга на бизнесмена Тадаръков заяви, че и на нея не й е приятно да говори някои неща за пророчицата, но все пак това са факти от живота й. Тя сподели, че част от източниците й са бивши служители на Държавна сигурност, които са били много близки с Ванга.

Благодарение на връзките си с тях, пророчицата помогнала на сина си Димитър Вълчев да започне работа в Главна прокуратура, категорична е Рудолф.

Тя разказа, че на нея винаги й е било интересно да научи как точно Димитър Вълчев се е присламчил към Ванга. Когато бил на 9 години, родителите му го изпратили да остане при пророчицата. Постепенно тя се привързала към него и решила да го осинови. Единственото, което попречило това да се случи е фактът, че той е имал родители.

Журналистката заяви, че всички роднини на пророчицата са търсили финансова изгода от роднинската си връзка с нея.

Светослава Рудолф разказа, че за неприятния инцидент с Ванга, при който двама мъже се възползвали от нея, тя научила от бивши служители на Държавна сигурност. Това се случило в юношеските години на пророчицата. Тя била нападната от двама мъже по пътя край родното й село.

Журналистката подчерта, че всичко, което разказва за Ванга във филма си е научила от хора близки до нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар