Николета Лозанова и Валери Божинов крият тайна според Светлана Василева!

Плеймейтката Светлана Василева напълно отрече злобните клюки, че двамата с Валери Божинов имат креватни забежки. Блондинката нарече глупости коментарите, че двамата са гаджета и вече са интимни отдавна.

Хубавицата разказва, че на въпросния ден на мача България-Италия на гости в апартамента й дошъл нейния брат, с когото щели да ходят на мача. Но се отказали в последния момент и отишли на вечеря с фотографа Георги Малев и поп фолк певицата Яница. После фолкаджийката отишла на участие, а Жоро, брат й и неговата компания отишли на дискотека.

[caption id="attachment_443272" align="alignright" width="300"]Николета Раздялата между Николета и Валери е пълна лъжа?![/caption]

Там наистина видяла Валери Божинов, но той бил в сепаре с други хора. Сред познатите лица бил и Ники Михайлов. Нито тя отишла при Валери, нито той при нея. Нито пък е вечеряла с него и после се качили двамата в хотела. Най-парадоксалното от цялата ситуация било, че фотографа Жоро се снимал с тениска на Валери, както и от вечерта и я качил в социалната мрежа. Именно тя предизвикала слуховете, че във въпросната вечер плеймейтката и Валери Божинов са мачкали чаршафите.

На сутринта тя отива да спи при Яница и поства послание в социалната мрежа „Липсваш”, което според нея е плод на лиготии, а в никакъв случай не е адресирано към мъжа на Николета Лозанова. Всички, включително и водещата на Папараци” са убедени обаче, че Светлана и Валери са гаджета. Но това изобщо не отговаря на истината, отблъсква атаките блондинката.

Според нея интригите се плетат от хора, които са в обкръжението на Николета, някои от които са и нейни познати. Светлана обаче твърди, че на нея и на обикновените хора вече им е писнало от ставащото с Валери Божинов и Николета Лозанова. И че те лъжат за раздялата си, но пазят всичко в тайна.

Плеймейтката е категорична, че няма нищо с Валери Божинов, както и с който и да е футболист и това важи и за в бъдеще.