Родителката на Мария се промени до неузнаваемост, не могат да я познаят!

Нещо се е случило с майката на поп фолк фурията Мария. Баба Даци, както малката Марая нарича родителката на фолкаджийката вече не е брюнетка, а трайно е отпрашила в лагера на блондинките.

Но не само смяната на цвета на косата е причинило изменението на родителката на госпожа Гущерова. Лицето на Йорданка вече е подпухнало и няма и помен от онази гладкост, която имаше на сватбата на дъщеря си Мария и пухкавия милионер Християн Гущеров.

[caption id="attachment_443260" align="alignright" width="300"]Мария Мария товари майка си с всичко, тя вече не издържа[/caption]

Явно на майката на чалга звездата все по-малко й остава време от разкрасителни процедури и повече набляга на грижите около малката Марая. Момиченцето пък беше и по време на великденските празници при баба си, защото майка й търчеше по участия и беше ангажирана. Но бабата вече се е простила с онази бебешка кожа, която имаше на миналогодишния рожден ден на внучката си, когато приличаше на сестра на двете си дъщери.

Какво обаче се е случило за тези осем месеца с нея и защо фейса на родителката вече е тотално променен не се знае. Факт е обаче, че Йорданка не изглежда така перфектно, както беше преди повече от половин година.

Една от причините най-вероятно е тази, че сега все по-малко време има за разкрасителни козметични процедури, тъй като времето й е малко. На майката на одумваната Мария много често й се налага да гледа дъщерята на Мария и Димитър Андонов и все не смогва да отделя за себе си. Но за сметка на това Даци се похвали, че не е оставила малката Марая да скучае. Двете са наблегнали повече на разходките в парка заради хубавото време през великденските празници.

Баба Даци се похвали и с още едно умение на чевръстата си внучка. В луксозния фамилен ресторант на Гущерови малката въртокъщница забъркала боите и изкусно боядиса великденските яйца. Така Марая на Мария сложи в малкия си джоб цялата разлигавена рода и показа, че и тя го може дари на тази възраст.