Фънки се възмути от Джуджи

Фънки се възмути от Джуджи
5 (100%) 1 vote

Фънки остана недоволен от представянето на Диляна Маринова

Фънки е дълбоко възмутен от Джуджи.

Рокаджията заяви на ко-водещата на предаването „На кафе” – Джуджи, която участва в шоуто „Като две капки вода”, че направо му идвало да я гръмне.
Така Фънки направи най-краткия, но в същото време красноречив коментар по отношение на представянето й.

Фънки остана недоволен от представянето на Диляна Маринова

Фънки остана недоволен от представянето на Диляна Маринова

По време на изпълнението на Диляна Маринова-Джуджи, Димитър Ковачев, по-известен като Фънки направи няколко опита да си вкара в ушите две малки бутилки с минерална вода. За негово огромно съжаление обаче, така и не успя.
Все пак, за да не бъде отново най-критичният член на журито на „Като две капки вода”, той завърши коментара си с думите, че все пак трябва да я похвали за старанието.

Вторият изпълнител в култовото шоу бе актьорът Филип Аврамов-Фицата.
Той се вживя до краен предел в ролята на Брайън Джонсън от AC DC.
Разбира се това изпълнение нямаше как да остави Фънки безучастен и той подчерта, че нещата вече са други и започват много да му допадат, пише Блиц.

Криско пък успя да взриви публиката на „Като две капки вода”. изпълнението на рапъра, който се бе превъплътил в световната мега звезда Адел, бе повече от брилянтно.
Той удря да се справи с голямото предизвикателство, при все че беше видимо раздразнен от това, че точно на него му се падна да влезе в образа на пълничката певица.

Криско изплака, че е бил подложен на голяма „инквизиция” в гримьорната, тъй като са били необходими шест часа усилен труд, за да заприлича на Адел.
След като в прав текст заяви, че му се е разказала играта, той подчерта, че вероятно е успял да впечатли публика и жури с грима, защото „тая” е неизпеваема.
Всъщност на рапъра наистина не му е било никак леко, след като е трябвало от 70 кг. да тежи 90 на сцената.
Докато го приветстваше за изпълнението, Маги Халваджиян заяви, че не е сгрешил в избора си да го покани в шоуто при все че всички му казвали да го остави, защото е рапър, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар