Слави Трифонов изненада с постъпката си

Слави Трифонов изненада с постъпката си
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов смая всички с постъпката си

Истинско чудо се случи със Слави Трифонов в навечерието на Великден. Всеизвестен е фактът, че Дългия е непреклонен и никога не прощава предателството нито в професионален, нито в личен план. Но този път той загърби принципите си и реши да забрави миналото.

Шоуменът направи нещо, което никой не е очаквал от него. Той се сдобри с една от бившите си приятелки.

Преди няколко дни Алекс Раева се отбила през сградата на бТВ. Поводът за посещението й бил предстоящият концерт в зала „Арена Армеец“. Тя искала да уточни с Евгени Димитров – Маестрото подробности около изпълнението й с Деси Добрева.

Слави Трифонов

Слави Трифонов се сдобри с Алекс Раева

Тогава неочаквано се появил Слави Трифонов. Досега той подминаваше Алекс и се правеше, че не я забелязва, разказват подчинените му. Но този път постъпката му изуми всички. Слави Трифонов поздравил Алекс и дори се ръкувал с  нея. Но изненадите не свършват до тук. Разговорът им продължил няколко минути.

Шоуменът разпитал бившата си любима какви са плановете й в професионален аспект.

Първоначално и самата Алекс се учудила и не знаела как да реагира на поздрава му, но след няколко реплики ледовете между тях се разчупили, пише ПИК.

Изглежда раздялата с Мартина Огнянова е променила учиндолеца по неузнаваемост. Невярната балерина е втората голяма любов на Дългия. Той беше лудо влюбен в Алекс Раева, но за съжаление връзката им се разпадна.

Години след това шоуменът започна връзка с балерината Мартина Огнянова. Романсът между тях продължи дели две години. Всичко между тях приключи след като Слави Трифонов хвана невярната си изгора в крачка. Тя кръшка с треньора си по бокс. В момента двамата са лудо влюбени и очакват първото си дете.

Според слуховете, шоуменът също не е сам. Една от претендентките за мястото на невярната балерина му взе ума. Красавицата е пълно копие на бившата му изгора. Въпреки визуалната им прилика, двете са коренно различни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар