Екранният партньор на Антон Хекимян е братът на Ани Цолова

Малцина са тези, които все още не са разбрали, че екранният партньор на Антон Хекимян в „Тази сутрин”, е брат на Ани Цолова.

Всъщност истинската фамилия на Стоян е Цолов, но той настоявал да бъде представян с бащиното си име Георгиев, за да избяга от сянката на сестра си. Той започнал работа в медията преди седем години, когато Ани Цолова вече бе звезда. Разбира се не липсвали подхвърляния, че се е уредил с работата в Би Ти Ви именно благодарение на нея.

[caption id="attachment_443194" align="alignright" width="300"]Новият екранен партньор на Антон Хекимян е брат на Ани Цолова Новият екранен партньор на Антон Хекимян е брат на Ани Цолова[/caption]

Тъй като Стоян има не по-малък журналистически нюх от сестра си, настоявал да не бъде свързван с нея, а да бъде разглеждан като отделна личност. Поради тази причина вместо с фамилията, се представял с бащиното име.

Екранният партньор на Антон Хекимян не желаел да му казват „какиното” и други от този род. В продължение на една година, макар и да правил редица интересни разследвания, Стоян Георгиев работел в сянката на сестра си. Стоян и съпругата му Катина са щастливи родители на първата си рожба. И тя като него е журналист, но след раждането на детето им се отдала повече на образователните теми. Към днешна дата тя е ръководител на интернет блог, подкрепящ свободното обучение. Голяма помощ в начинанието й оказва и зълва й Ани Цолова.

Двете се разбирали прекрасно още от самото начало, а освен всичко друго имат и обща страст – къмпингарството. Лятото двете семейства разпускат заедно на палатки и каравани. В журналистическата си кариера Стоян всячески се опитвал да се разграничи от сестра си. Когато Ани Цолова напусна Би Ти Ви, брат й също получил доста изкусителна оферта. Той обаче категорично я отхвърлил и решил да остане в медията, за да докаже, че е там благодарение на собствените си качества, а не на протекцията на сестра му. И ето, че шансът му се усмихна и той получи предложение за нова позиция – ко-водещ на „Тази сутрин”. Засега двамата с Антон Хекимян се разбират прекрасно, пише pik.bg.