Близките на Хюлия Маджар проговориха

Близките на Хюлия Маджар проговориха
5 (100%) 1 vote

Семейството на Хюлия Маджар проговори за пръв път след трагедията

За пръв път след зверското убийство на Хюлия Маджар, близките й събраха сили да проговорят за трагедията пред камера. Бащата на младата жена – Назми Маджар и нейният братовчед Милен проговориха пред Нова тв. Те изразиха възмущението си от присъдата на Иван. Убиецът на красавицата получи присъда от 13 години.

Наказанието му беше намалено с 7 години след като той призна вината си. Според Назми и Милен, това е абсурдно и всеки, който има намерение да извърши някакво жестоко престъпление, от сега ще знае каква ще бъде присъдата му.

Опечалените близки на Хюлия Маджар считат, че присъдата на Иван не е наказание, а стимул за извършването на още тежки престъпления.

 Хюлия Маджар

Присъдата на Иван е поредният удар за близките на Хюлия Маджар

Красавицата от село Белоградец беше убита в нощта на 1-ви срещу 2-ри януари миналата година. Никой не е предполагал, че срещата й с нейния бивш съученик Иван ще се окаже фатална.

Хюлия получила съобщение от него, в което той я помолил да се видят.

Дни след като тя изчезна мъртвото й тяло беше открито захвърлено в лозови масиви край Белоградец.

Иван успя да спечели време и напусна България. Първоначално той се опита да заблуди разследващите, изпращайки смс на Назми, в който поиска 300 000 откуп за отвлечената му дъщеря. В съобщението си той не уточнил вида на валутата и мястото за предаване на откупа.

Месец по-късно Иван беше арестуван в Холандия, където прекара няколко месеца в ареста. След екстрадацията му у нас той дълго отричаше вината си за убийството на Хюлия Маджар. След като си призна всичко пред магистратите, присъдата му беше намалена със 7 години.

Решението на съдиите беше пореднят удар за почерненото семейство на Хюлия. Близките й загубиха всяка надежда, че убиецът й ще бъде наказан.

Иван призна пред разследващите, че е посегнал на съученичката си, тъй като тя му отказала интимност, пише ПИК.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар