Посегнах на най-скъпото си и много съжалявам

Гласувайте за статията

Имам проблеми с алкохола от около три години

малтретиране

Посегнах на най-скъпото си и много съжалявам

Заради това, че много пия, се разделих с жена ми. Прекрасен, добър човек. Посегнах ѝ, като бях пил веднъж, и това беше първия и последния път, когато съм го правил. Сега дълбоко съжалявам, но стореното – сторено.

С нея сме заедно от седем години. Нямаме деца и нямаме брак, но това не означава, че тя не е моята жена завинаги. Абсолютно трезвен съм в момента и знам какво приказвам, знам какво се случва и, което е по-гадно – осъзнавам грешката си. Много е неприятно така, много е гадно, но си го заслужавам.

Сега съм сам. С нея се виждаме понякога, но предпочитам да не говоря за това. Не пия алкохол, не съм пил от няколко месеца, старая се да ѝ покажа и да ѝ докажа, че се променям, но знам че ще е трудно. Важното е, че имам желание и важното е, че тя не е престанала да се вижда с мен, защото ако ме беше отписала съвсем, нямаше да иска да ме види нито за минута.

В отказването на алкохола много ми помагат капките Алкофитал. Билкови капки, които по случайност ми препоръчаха в една аптека до нас. Доволен съм от тяхното действие и се чувствам по-независим към алкохола, откакто започнах да ги употребявам. Какво точно ще се случи – не знам, но се надявам всичко да има щастлив край за мен.

Антон Моллов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар