Какво се случва между Люси Дяковска и Жана Бергендорф?!

Люси Дяковска си има нова тръпка. Червенокосата фурия, която наскоро заяви, че отново е влюбена, след като се раздели с неверницата Камелия има чувства и към друга певица.

Миналата седмица поп звездата Люси Дяковска се включи в култовото шоу по Нова телевизия „Като две капки вода” и се запознала очи в очи с отличничката на Х фактор Жана Бергендорф. Родената в Плевен поп дива навърши на 2 април тридесет и девет години, но не е вдигнала щур купон за празника си.

[caption id="attachment_443120" align="alignright" width="300"]Жана Бергендорф Люси и Жана Бергендорф - как ли ще се развият нещата впоследствие...[/caption]

Двете с Жана обаче се видели в столична кръчма предишната вечер, като се почерпили за големия ден на Люси. Двете си говорили много и дълго след полунощ. Жана била изключително поласкана от вниманието на известната си колежка към нея като новоизгряваща на музикалното поприще. Люси Дяковска давала ценни съвети на Жана как да успее да пробие и на световната сцена.

Жана Бергендорф не можела да повярва, че германската звезда й е стискала палци, за да стане фаворит в музикалното шоу Х фактор. Къдрокоската обаче се похвалила на страницата си във Фейсбук, че покрай Жана се чувства като 20-годишна.

Съветите на Люси Дяковска обаче целели и нещо повече, твърдят близки до музикалните среди. Известната певица била много навита на Жана и искала да я вкара в леглото си. Но Жана Бергендорф, която пеела по кораби и гастролирала в различни заведения в скандинавските страни била твърдо против отношения със собствения си пол.

Затова на този етап победителката от Х фактор не се поддавала на ухажването на приятелката си и нейните мераци да я направи своя любовница. Въпреки това Люси била твърдо решена да осъществи желанието си, защото вече здраво е хвърлила око на червенокоската, твърдят близки до германската дива.