Алекс Сърчаджиева буквално се съсипва и изнемогва от работа, за да храни семейството си!

Алекс Сърчаджиева се е нагърбила с нелеката отговорност да изхранва семейството си. Тя има роли в седем представления. Но освен тях тя приема участия в различни реклами, както и за водеща на различни реалите формати. Откакто съпругът й Иван Ласкин не е на щат в Театъра на армията тя не може да подвие крак от ангажименти.

Но докато за Алекс Сърчаджиева това, че се отказа да бъде щатна бройка в Армията е огромен плюс, то за Ласкин се оказа неудачен вариант. Това позволи на Алекс да участва в постановки на други режисьори и да приема различни предложения, само и само да носи добри финансови приходи на своето семейство, и да издържа дете и мъж.

[caption id="attachment_443113" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Алекс Сърчаджиева изнемогва, докато мъжът й си стои у дома[/caption]

Алекс Сърчаджиева работи като луда, за да изхранва безхаберния си мъж, не спират да я ожалват от гилдията. Това вече е повече от година, като през това време Иван Ласкин да е имал не повече от две или три излизания на сцената. През останалото време той се е превърнал в скъпо платена бавачка за дъщеричката им София. Таткото се грижи за нея, води я на разходка, взима я от детската градина. Иван Ласкин обаче не е загърбил и останалите си скъпо струващи хобита. Той не спира да си купува скъпи возила, да урежда почивките на семейството си и да ходи на лов.

Дори и преди да им се роди дъщерята София, Алекс не си позволявала да си стои в къщи, за да лентяйства и да се отдаде само на домашните си ангажименти. Според близки до фамилията тя е наследила своята борбеност от майка си, актрисата Пепа Николова. Също като нея тя е приемала всякакви ангажименти, за да издържа себе си и малката си дъщеря, без да се осланя на това да бъде издържана и обгрижвана от мъж.

По нейните стъпки дъщеря й проявява същия модел и като една силна и самостоятелна жена се стреми по всевъзможни начини да осигури финансовия просперитет на семейството си, вместо това да го прави съпруга й Иван Ласкин. Защото заради острия си език, хапливия и сприхав нрав той не може да се сработи със своите колеги, както и с режисьорите. Затова никой не иска да е на една сцена с чепатия Ласкин и той е все без работа.

Преди дни обект на сарказма му стана директора на Театъра на армията Мирослав Пашов, както и негови бивши колеги от гилдията. Тези и още куп гадни изцепки го правят нежелан партньор и затова никой не кани Ласкин за работа. А съпругата му Алекс Сърчаджиева да се превърне в глава на семейството.

Засега между двамата партньори няма скандали. Но колегите й са убедени, че в един момент тази ситуация ще й писне и най-после дъщерята на Пепа Николова завинаги ще напусне мързеливия си и устат съпруг.