Мария Игнатова разкри тайни от живота си с Димитър Рачков!

Мария Игнатова разкри пикантни подробности от отношенията си с актьора Димитър Рачков. Русокосата сладурана не скри, че в отношенията си оставя водача да е половинката й. Чаровницата подчерта, че дори не се и опитва да го надскочи в професионално отношение. Тя е изключителна на тази тема и категорична, че не се опитва да надскочи Димитър Рачков при никакво положение.

Блондинката е на мнение, че двамата като актьори с Димитър Рачков са различни. Има разлики и в техните характери, които обаче разновидности водят до едно цяло. Очарователната блондинка нарече пълен абсурд и клюката, че двамата все още живеят заедно, но не се понасят. Мария Игнатова отрече и плъзналите напоследък слухове, че тя си има нови любовници.

[caption id="attachment_443109" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова проговори за отношенията си с Рачков след толкова време[/caption]

Водещата поясни, че с нейните ангажименти и натоварен график, ако има друг при нея, то двамата само ще се виждат на празниците и то, ако все пак тя не е дежурна някъде. Ако обаче и двамата не са от една и съща професия трудно биха издържали на всичко това и биха се разделили много скоро, убедена е Игнатова.

Но това няма как да се случи с Рачков, защото въпреки че са заедно от доста време Мария Игнатова продължава да се учи от мъжа до себе си. Макар че няма какво още да научава, що се отнася до поведение и странности на характера на любимия си. Блондинката е убедена, че вече му познава мислите, мимиките, жестовете и знае дори какво ще каже в един момент. Все пак нещото, което ги държи заедно е именно това, че двамата се познават толкова добре.

За хубавицата това, което куца у мъжете е неумението им да анализират. И не само това, ами те не се и стараят да го сторят. Затова е по-добре, когато те говорят направо, без задни намеци и мисли, директно и коректно, твърди бившата водеща на „Господари на ефира”.