Сашо Диков плаши Нова ТВ с оставка

Сашо Диков плаши Нова ТВ с оставка
5 (100%) 1 vote

Сашо Диков поставил ултиматум пред шефовете на Нова ТЕ да спрат да го карат да работи толкова

Сашо Диков плаши шефовете на медията с оставка

Сашо Диков заплашва шефовете на Нова ТВ с оставка. Опитният журналист заявил и на продуцентите на предаването си, и на собствениците на медията, че ще напусне, ако продължават да го карат да работи толкова много. Бившият мъж на Аня Пенчева е убеден, че в момента ситуацията е твърде несправедлива за него, тъй като работи страшно много, а не получава адекватното за това заплащане.

Сашо Диков плаши с оставка

Сашо Диков плаши с оставка

Водещият е категоричен, че вече не е толкова млад и му е трудно да издържа на такова натоварване. Заради твърде усилената работа на млади години, в момента репортерът се оплаква от какви ли не здравословни проблеми през последните години. С някои от които все още не се е справил.

Освен, че сподели подробности за работата си в Нова ТВ, Сашо Диков нямаше как да не коментира и дъщеря си Петя, която работи в конкурентната бТВ. Където води предаването Култ. Изненадващо за всички, винаги любвеобилният баща направи на две стотинки наследничката си заради поведението й в ефира.

Диков, който винаги е говорил с огромна любов и възхищение за щерка си, рязко смени тона, когато става въпрос за изявите й като водеща, научиха от hotarena.net. Звездният татко не спести огромната порция критики за дъщеря си, изтъквайки, че тя се лигави твърде много, когато е в ефира.

„Трябва да спре с лигавщините, преиграва страшно много в разговорите си и това ме дразни“, беснее телевизионерът. Който се надява Пипи да обърне внимание на критиките му, в противен случай я чака съдбата на водещата Марта Вачкова. Която от години предизвиква единствено подигравки с начина, по който водеше предаванията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Сашо Диков плаши Нова ТВ с оставка”

 1. Инж.Любомир Димитров

  юни 13. 2015

  Разкрих престъпления ня полицаи и след като подадох информа-
  ция на гл.прокурор, че мога да докажа пране на пари от Христо Бисеров бях брутално измъкнат от дома ми, без Постановление на прокурор и заповед за арест от 5-6 престъпници полицаи, като
  полицай влезе в в дома ми в нарушение на Конституцията и Хартата за правата на хората и с белезници бях отведен за „СПРАВКА“ в VI РПу, където бях малтретиран и след 3ч. с белезници бях отведен в ЦПЗ, където ми бе измерено кръвно налягане 220/120 т.е. бил съм в прединсултно състояние.Бях въдворен в ДПБ“Иван Рилски“ на основание лъжата, че съм казал, че и преди това съм бил в лудница!След 1месец и опити да ме дрогират бях изправен на съд и въз основа на действителен съдебно психиатр.анализ съд ме призна за нормален и бях освободен.Целта да ме изкарат луд е да прикрият престъпленията на полицаи и да не бъде зачетена информацията ми за прането на пари от Хр.Бисеров.След ново писмо до гл.прокурор, прокурор СРП, за когото съм доказал, че е некадърен и престъпен с Постановление ме зап-
  лашва да ме вкара в лудницата.Моля за правна помощ за да заведа дело в СГС и в Страсбург.Тел. 02 8598991, 0887972957

Добавете коментар