Сашо Диков поставил ултиматум пред шефовете на Нова ТЕ да спрат да го карат да работи толковаСашо Диков плаши шефовете на медията с оставка

Сашо Диков заплашва шефовете на Нова ТВ с оставка. Опитният журналист заявил и на продуцентите на предаването си, и на собствениците на медията, че ще напусне, ако продължават да го карат да работи толкова много. Бившият мъж на Аня Пенчева е убеден, че в момента ситуацията е твърде несправедлива за него, тъй като работи страшно много, а не получава адекватното за това заплащане.

[caption id="attachment_443107" align="alignright" width="300"]Сашо Диков плаши с оставка Сашо Диков плаши с оставка[/caption]

Водещият е категоричен, че вече не е толкова млад и му е трудно да издържа на такова натоварване. Заради твърде усилената работа на млади години, в момента репортерът се оплаква от какви ли не здравословни проблеми през последните години. С някои от които все още не се е справил.

Освен, че сподели подробности за работата си в Нова ТВ, Сашо Диков нямаше как да не коментира и дъщеря си Петя, която работи в конкурентната бТВ. Където води предаването Култ. Изненадващо за всички, винаги любвеобилният баща направи на две стотинки наследничката си заради поведението й в ефира.

Диков, който винаги е говорил с огромна любов и възхищение за щерка си, рязко смени тона, когато става въпрос за изявите й като водеща, научиха от hotarena.net. Звездният татко не спести огромната порция критики за дъщеря си, изтъквайки, че тя се лигави твърде много, когато е в ефира.

"Трябва да спре с лигавщините, преиграва страшно много в разговорите си и това ме дразни", беснее телевизионерът. Който се надява Пипи да обърне внимание на критиките му, в противен случай я чака съдбата на водещата Марта Вачкова. Която от години предизвиква единствено подигравки с начина, по който водеше предаванията си.