Николета Лозанова разгневи Деси Слава

Репортерите на Николета Лозанова от предаването „Папараци” бяха направени на маймуни.

Неотдавна в предаването на Николета Лозанова бяха излъчени кадри с Деси Слава, на които ясно се виждаше, че тя е облечена с анцуг, няма прическа и е с херпес на устата. Певицата не закъсня и изрази недоволството си в профила си във Фейсбук.

[caption id="attachment_443092" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова разгневи Деси Слава Николета Лозанова разгневи Деси Слава[/caption]

Деси Слава уточни, че папараците на Николета Лозанова са я изловили непосредствено преди концерта на „Планета”, който бе на 24 февруари. Тогава тя отивала на проба при дизайнера Борче Ристовски. Певицата твърди, че е в рамките на нормалното да е без грим и прическа, при положение, че е на няколко крачи от дизайнера. Още повече Деси Слава се гневи, че е абсолютно нормално да си без прическа, когато отиваш на фризьор и може да бъде забелязана с мазна коса и небоядисани корени, ако е тръгнала за боядисване. Според нея не е нормално за се гримира за една крачка разстояние и не намира думи, с които да изрази възмущението си от предаването на Николета Лозанова, както и от папараците й.

Тя се чувства наранена от злобните коментари зад кадър, а не се е притеснила от това, че е заснета по анцуг, без грим и прическа, и с херпес. Деси Слава не крие, че ако всичко това се бе случило преди 15-тина години може би е щяла да го приеме много по-зле. Певицата смята, че злобните коментари по неин адрес, които бяха чути в предаването, се дължат на факта, че на няколко пъти е отказала участие в „Папараци”, тъй като не обича жълти предавания. Като цяло тя е свела интервютата до минимум и дава такива само когато сметне, че наистина има нужда да запълни медийното пространство със своята личност. Накрая Деси Слава изразява възмущението си и от това, че Николета Лозанова умувала от какво може да й се е получил този херпес, пише pik.bg.