Диляна Попова залюби заможен мъж

Моделът Диляна Попова не остана да тъжи дълго по любимия си Асен Блатечки, от когото има син.

Тя бързо го замени с нова изгора и окончателно се отказа от мечтата си, че някой ден ще успеят да създадат нормално семейство с бащата на рожбата й. Диляна Попова, месеци наред се надява, че двамата с актьора ще се съберат, за да отгледат заедно наследника си, но уви. Моделът се отдаде изцяло на малкия Борил и дори за кратко време изостави кариерата си на дизайнер и модел, за да се превърне в примерна домакиня и майка.

[caption id="attachment_443057" align="alignright" width="300"]Диляна Попова залюби заможен мъж Диляна Попова залюби заможен мъж[/caption]

За нейно огромно разочарование обаче, усилията й не бяха оценени подобаващо от Асен Блатечки и той бе категоричен в отказа си да разбие брака си със законовата половинка Катерина и да нарани дъщеря си Катя, заради мимолетната им афера.

Всъщност актьорът и Диляна Попова така и не заживяха заедно и по всяка вероятност тя ще остане просто в графата „бивша любовница”. Моделът не може да преглътне горчивия хап, че Асен Блатечки я зарязал и прави всячески опити да оправи отношенията си със съпругата си и да се върне отново при семейството си. Диляна Попова дълго прави опити да го привлече с общата им рожба, но след като напълно изгуби неравната битка, любовта й към актьора се превърнала в омраза и постоянни скандали. Именно това пък било нещото, което отблъснало Асен Блатечки и той все по-рядко започнал да посещава сина си и дори не желае да разговаря с нея.

Близки до модела разкриват, че актьорът никога не й е обещавал брачни отношения и истинско семейство, макар че се съгласил детето, което е плод на любовта им да се роди. Неотдавна Диляна Попова решила, че трябва да промени някои неща в живота си и първото била да започне да се оглежда за нов татко на малкия Борил. Разбира се ухажори не й липсват и дори вече излязла на няколко срещи. Нейни колежки разкриват, че мястото на Асен Блатечки в сърцето й вече е заето от собственик на конна база, намираща се близо до София. Мълвата носи, че въпросният мъж бил сравнително заможен, пише city-varna.eu като се позовава на информация на „Ретро”.