Вихра Петрова и Ирина Тенчева в люта война

Вихра Петрова и Ирина Тенчева в люта война
5 (100%) 1 vote

Примирието между Ирина Тенчева и Вихра Петрова приключи

Ирина Тенчева и Вихра Петрова отново са във война. За съжаление примирието, което сключиха не продължи дълго. Двете дами отново са в люта война помежду си. Този път залогът са милионите на Иван.

Бившата на продуцента била много притеснена след раждането на Самуил. Брюнетката не е на себе си, че не успя да дари Иван със син.

Междувременно Ирина Тенчева не пропуска възможност да изтъкне, че тя е станала мъжка майка и е дарила любимия си син. Това определено не се харесва на Вихра и тя е решена на всичко, за да подсигури не само бъдещето на дъщеря си, но и своето.

Вихра Петрова

Вихра Петрова и Ирина Тенчева отново са във война

Брюнетката се притеснявала най-много Иван да не прехвърли голяма част от състоянието си на своя син Самуил.

Близки на Вихра разкриха, че тя вече се е консултирала с адвокат и обмисля варианта да заведе съдебен иск срещу бившия си съпруг с цел да прехвърли част от богатството си на Ава. Според запознати, продуцентът има над 2 милиона лева в банковите си сметки.

Вихра вече направи първата крачка. Тя обвини публично Иван, че не се интересува от първородната си дъщеря.

Близки на Петрова разказват, че именно милионите на Иван са били причината за дългогодишната й война с Ирина Тенчева. Брюнетката не успя да преглътне факта, че нейната съперница ще се радва на милионите на съпруга й.

Вихра дори направи опит да сложи ръка върху фирмата на Иван, но не успя. Тя се опита да докаже в съда, че е участвала в основаването на фирмата на Иван, но не успя да представи доказателства за това и остана с пръст в уста. Единственото, което спечели, беше апартамента и лекия автомобил на Иван, пише ПИК.

И докато Вихра Петрова трябва да се примири с нищожната издръжка, която Иван плаща за Ава, нейната съперница живее като принцеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара to “Вихра Петрова и Ирина Тенчева в люта война”

 1. неету

  апр. 14. 2015

  Вихра имаше всичко -богат съпруг,семейство ,дом,коли. С присъщата си глупост и самохвалство парадираше ,как не готви и не чисти, И за какво му е на мъжа такава мързелана ???? После като я наритаха изведъж стана Голямата майка ! Ако жената е читава никой не е в състояние да и разбие брака и да и отнеме мъжа .сама си е виновна . Мъкнеше Иван да яде по заведения и той затова горкия се пропи. Ирина излезе по умна р.,пък и е по хубава …

 2. КОКО

  апр. 14. 2015

  ВИХРА Е ПО-ХУБАВА,НО ЗА АЛКОХОЛИКЪТ ИВАН ТОВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА В ЛИЦЕТО НА ИЗПОЛЗВАЧКАТА ИРИНА,ЗА КОЯТО НЯМА НИЩО СВЯТО,НАЙ-МАЛКО СЕ ЧУВСТВА ЩАСТЛИВА ДА ОТКРАДНЕ МЪЖА НА НЯКОЯ СВЯСТНА ЖЕНА,С ТАКАВА СЛАВА СЕ ПОДВИЗАВА И КОМПЛЕКСАРКАТА ГАЛА,ЗАЩОТО СА РЕШИЛИ ДА ОТКРАДНАТ ЗА СОБСТВЕНО УСПОКОЕНИЕ,ЧЕ СА НЕЩО…ЖАЛКИ ….

 3. джаджи

  апр. 15. 2015

  Вихра открадна Кузов от жена му.Измести Камелия от Споделено,Не я изкарвайте свястна .на всичко отгоре изглежда ефтино и старомодно.

Добавете коментар