Венета Райкова не е на себе си

Гласувайте за статията

Безсъние измъчва Венета Райкова

Въпреки желанието си да се появи в свеж вид в ефир, Венета Райкова ще разочарова зрителите с посърналия си вид. Умората, която е изписана на лицето й се дължи на треската покрай новата й работа. Блондинката не спи по цели нощи, тъй като се вълнува много заради новото си начинание.

Венета Райкова се ожали пред приятелите си в мрежата, че я очаква поредната безсънна нощ. Тя сподели, че причина за безсънието й е вълнението покрай новото й предаване. След повече от три месеца отсъствие, Венета Райкова ще се завърне в ефир.

Макар, че тя до последно пазеше добрата новина в тайна, истината излезе наяве. До броени дни блондинката ще се появи отново в ефир. Предаването й „Дневникът“ ще се излъчва всеки делничен ден от 16,00 часа по ТВ7. В него известни личности ще разкриват интересни факти от живота си.

Венета Райкова

Безсъние мъчи Венета Райкова

Освен светски персони в токшоуто на Райкова ще взима участие и публиката. Ще се дискутират интересни теми от живота не само на известните личности, но и на обикновения човек.

Развълнуваната Венета сподели, че много обича и уважа новия си сценарист. Тя не скри, че отдавна е мечтаела да работи с него, пише БЛИЦ.

Повече от 2 месеца тв водещата криеше за новия си проект. Единствените хора, които са знаели от самото начало за това, са нейният съпруг Тишо и двете й най-добри приятелки.

Оказа се, че тв водещата е прекарала последните месеци не само в обиколка низ столичните сладкарници, но и в трескава подготовка за новата си телевизионна изява.

Определено стреса не се отразява никак добре на блондинката. Освен, че тя отслабва драстично и стигна до критичните 47 килограма, изражението й на лицето плаши околните. Венета Райкова изглежда бледа и очите й са хлътнали.

Тя отрича, че си е правила корекции на лицето, въпреки очевидната промяна в изражението й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар