Димитър Рачков успял да свали цели десет килограма благодарение на лесна диетаДимитър Рачков отслабнал с диетата на Лили Иванова

Димитър Рачков разкри тайната на отслабването си. Любимецът на зрителите е успял да свали цели десет килограма и това си личи ясно от епизодите на Като две капки вода, където Рачков се изявява като водещ. Феновете забелязаха, че в последните лайфове комикът постоянно придърпва панталона си нагоре, тъй като се свлича.

[caption id="attachment_442930" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков отслабва с диетата на Лили Иванова Димитър Рачков отслабва с диетата на Лили Иванова[/caption]

Освен, че се вталил, актьорът е успял да стопи и пухкавите си бузки. Оказа се, че комикът от един месец насам се е запалил по диетата, която спазва самата Лили Иванова. И която е тайната на перфектната й форма. Основният момент в хранителния режим е пиенето на една чаша гореща вода на гладно всяка сутрин. Като е изключително важно водата да бъде сварена в електрическа кана, а не претоплена в микровълновата фурна.

Водата трябва да се изпие на малки глътки колкото се може по-бавно, все едно се пие чай. 40 минути след това се изяжда чаена лъжичка мед. По този начин се регулира метаболизма на организма и се набавя необходимата му енергия. Освен това комбинацията от топлата вода и медът създава усещане за ситост и прогонва чувството за глад.

След това се изпива още една чаша, но този път хладка вода, в която е изцеден сокът на един лимон, научиха от hotarena.net. Според близки до актьора той решил да се подложи на диетата, тъй като му писнало да говорят за него като за пухкавелко. А и звездата не искал да излага половинката си Мария, известна със стройната си и елегантна фигура.