Иван Звездев все още не може да прежали дългогодишната си любовницаИван Звездев дълго време слагал рога на жена си

Иван Звездев крие извънбрачна афера. Дребничкият водещ се оказа не толкова хрисим в личния си живот, колкото изглежда на екрана. И дълго време слагал рога на законната си съпруга с актриса от театър Възраждане. Фаталната дама се казва Филипа Балдева, а на зрителите е по-позната от тийнейджърското музикално предаване Мело ТВ Мания, което се излъчваше преди години по БНТ.

[caption id="attachment_442927" align="alignright" width="300"]Иван Звездев Иван Звездев[/caption]

Именно тя е голямата любов на готвача-звезда, с когото поддържали връзка в продължение на над две години. Тъй като Звездев бил женен и не искал да остави съпругата си обаче, Филипа предпочела да го зареже. Тъй като самата тя вече искала да създаде собствено семейство, научиха от hotarena.net. Това се случило още преди шест години, но симпатичният водещ все още не е прежалил тръпката си.

Самата Филипа пък изрично пожелала двамата да преустановят всякакви контакти и да спрат да се чуват дори и като приятели. Бившият й любовник обаче отказва да се примири с желанието й и постоянно търси начини за контакт с нея. Последният му невероятен жест се случил точно на 14 февруари. За празника на влюбените Иван Звездев изпратил на

Филипа огромна кошница с цветя, за да й засвидетелства любовта си. Актрисата му отговорила обаче с един единствен лаконичен смс. Въпреки дистанцираното й поведение, готвачът все още таял надежди, че ще успее да я убеди да подновят отношенията си.

Любопитното е, че съпругата му разбрала за изневярата му, но избрала да му прости. И за да закрепят брака си, си направиха още едно дете.

Любовната мъка по Филипа обаче така и не минала на Звездев, коментират негови близки.