Всички в Като две капки вода мразят адреналинката Алекс, взела се е за шефкаТанцьорките от Като две капки вода пропищяха от бившата адреналинка

Снахата на Маги Халваджиян сее жестоки раздори в Като две капки вода. Бившата адреналинка Алекс буквално е най-мразеният човек в екипа на шоуто, след като за нула време успя да настрои всички срещу себе си. Оказа се, че половинката на Бедрос Халваджиян се изживявала като голямата шефка в предаването и не спирала да командори всичко живо край себе си.

[caption id="attachment_442907" align="alignright" width="300"]Като две капки вода Алекс с Бедрос[/caption]

Алекс, която се изявява като хореографка на предаването, благодарение само на факта, че продуцентът му е баща на гаджето й, си позволявала доста често да крещи на момичетата от балета и да им натяква колко са некадърни, научиха от hotarena.net. Ексадреналинката е напълно убедена, че нищо не е в състояние да я избута от мястото й на хореограф и затова се държала така, сякаш всичко й е позволено.

Особено откакто роди внуче на Халваджиян, самочувствието й се е вирнало буквално до небесата, оплакват се танцьорките от балета на шоуто. Които обаче не смеят да противоречат на шефката си, тъй като тя ще ги изгони веднага. Свекърът й Магърдич не дава и косъм да падне от главата й, издават източници от Нова телевизия.

Нещо повече, в случай, че стане някой гаф по време на живите предавания, го отнасят момичетата от балета. Тя се скатава. Когато обаче нещата се получават и зрителите са доволни от танца, Алекс е единствената, която обира лаврите и си приписва всички заслуги, недоволстват момичетата.

Както знаете, Алекс дълги години беше адреналинка в "Господари на ефира", където успя да омае по-малкия от нея Бедрос Халваджиян. Заради когото заряза тогавашното си неизвестно гадже.