Елен Колева още не може да забрави Майонезата, омразата й е явна!

Елен Колева и доскорошното й гадже Сашо Майонезата отново подхванаха задочната война. Актрисата, която в момента участва в атрактивното шоу „И аз го мога”, заяви на страницата си във Фейсбук, че милионерът си прави пиар на неин гръб. Поводът е, че бизнесмена обикаля телевизиите и твърди, че бившото му гадже Елен Колева вече е в миналото и той не иска дори да се сеща за нея.

Припомняме, че двамата бяха заедно почти шест години, като скандалите се превърнаха в техни непрекъснати спътници. Накрая двойката се раздели окончателно, но пушилката от раздялата продължава да напомня за омразата, с която се заляха бившите любовници.

[caption id="attachment_442881" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева не крие злобата си към Александър Найденов[/caption]

Припомняме, че майонезения бос обвини екс любовницата си, че докато е джиткала с него е въртяла паралелни връзки с мъже, а се разбра по-късно и с жени. Това близо двадесет и пет години по-възрастния богаташ не успя да прости на знойната Елен Колева и затова войната между тях продължава. Сашо Майонезата не се задоволи само да я разнася по вестници и телевизии, а продължи с битката.

Той направи така, че актрисата да бъде уволнена от Народния театър, където беше на щатна бройка. Според слуховете бизнесмена е сторил това деяние най-тенденциозно, тъй като той участва в управителния съвет на един от най-достолепните ни средища на изкуството. Преди това богаташа се постара да си прибере от младата си любовница всички подаръци, като лъскавата кола, тузарското жилище и някои по-дребни украшения, които тя е получавала по времето, когато двамата мачкаха чаршафите.

Останала без работа и унизена, Елен Колева изобщо не направи дори и опит да хвърли по него доза помия. Въпреки това тя оцеля и продължи да се бори с несгодите на живота. И сега, когато участва в телевизионното шоу по Нова телевизия, милионерът отново започна да я обстрелва с нова доза отровни стрели.

Това той го прави уж между другото, без да иска да припомня стари спомени, но отдалече си личи, че го върши най-тенденциозно, като наранен любовник. В момента Сашо Майонезата се подвизава с ново младо гадже. Партньорка в кревата му е брюнетката Ралица, позната от друго реалистично шоу „Сървайвър".