Иво Аръков отдаде раздялата си с Мика Стоичкова на уруки и лоши очи! Продължава да говори за нея, а това я вбесява

Актьорът Иво Аръков се зарече следващото гадже, с което има сериозна връзка, да не го афишира пред медиите. Защото по време на рандевуто му с Мика Стоичкова го изкараха използвач и сметкаджия.

Жълтите вестници се надпреварваха да пишат за младата звезда от сериала „Фамилията”, че се опитва да се домогне до тлъстите банкови сметки на футболната ни легенда Христо Стоичков, като върти гореща връзка с неговата дъщеря.

[caption id="attachment_442850" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова заяви директно, че Иво трябва да престане да говори за нея[/caption]

Писанията и коментарите по този повод направиха така, че двамата влюбени да се разделят. Заговори се, че ще има годеж, след което двойката планираше да заминат зад океана.

Идеята на Иво и Мика беше дъщерята на Модерния ляв да движи своя дизайнерски бизнес и да участва като телевизионна водеща в различни предавания, а Иво Аръков да се опита да пробие на Бродуей.

Всичко това обаче мина и замина, и нещо подобно не се случи. По този повод един от съквартирантите в телевизионното реалите ВИП Брадър заяви, че е изпозвач и не се натиска на момичетата, само ако са имотни, за да се възползва от парите на техните богати татковци.

Обиден, Иво каза, че цялата си известност досега дължи на труда си, на многото лишения и перипетии, през които е преминал. Аръков никога не е бил с някое момиче само заради имотните й родители. Затова актьора е категоричен, че следващата си приятелка той няма да афишира в публичното пространство.

Младокът разкри, че все още не са скъсали окончателно отношенията си с Мика Стоичкова и има вероятност в един по-късен етап да се съберат, но извън пределите на държавата ни. Защото родината ни не била достатъчно зряла, за да приеме без задни мисли едни искрени чувства между известните си люде. С което тотално разгневи Мика.

Същото щял да стори и с друго момиче, защото не иска отново да попадне в таблоидите по този грозен и скандален начин, и хората да си изградят погрешно мнение за него. В момента Иво Аръков съчинявал стиховете си, но не бил достатъчно убеден, че те са качествени и конкурентноспособни, затова искал още да се труди над тях. Предстои му през май да се върне отново на сцената, заедно с групата от Независим театър.