Новият на Прелава е набор на Бирмата

Фолк певицата Преслава отново забърса милионер.

Изглежда, че Преслава се е спряла на определен тип мъже и не отстъпва от правилото си. Новата изгора на певицата е по-млад от нея и по външен вид доста прилича на предишните й завоевания.

Мълвата носи, че Преслава е забърсала 24-годишния Христо Попов от Варна, който е пръв приятел на сина на Долорес Арсенова - Калоян и е от доста заможно семейство.

[caption id="attachment_442840" align="alignright" width="300"]Преслава с новата си изгора Преслава с новата си изгора[/caption]

Преди броени дни 24-годишният варненец сбъдна мократа мечта на доста мъже като остана с облизани от Преслава сливици. Страстната целувка между Христо и Преслава бе запечатана от клиенти на заведението, в което е имала участие.

Свалката между двамата започнала още преди година, когато тя бе обвързана с бизнесмена Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата. Запознати разкриват, че колежката на Преслава – Анелия била тази, която ги запознала преди време. Христо се зарекъл, че един ден Преслава ще бъде негова и търпеливо чакал раздялата й с Бирмата. Двойката бе заедно близо две години, през които непрекъснато се разделяха и се събираха отново, а от време на време дори си разменяха по някое и друго кроше. От обкръжението на певицата припомнят, че от ревност Бирмата дори избил един зъб на колегата на Преслава – Фики Стораро, с когото тя се натискаше в столична дискотека след наградите на „Планета”.

Колежки на Преслава твърдят, че тя вече яко е хлътнала по новата си изгора и изобщо не й пука от последствията. Преслава и Христо, който е набор на Бирмата, са двойка от около месец. Новият й има бизнес, но все още не е ясно точно какъв. Млади дами разкриват, че не пропуска вечер, в която да не обиколи нощните заведения в морската столица и да черпи всички наред. Близки до Бирмата издават, че той е бесен от случващото се и крои планове за отмъщение, пише vsekiden.com.