Джена получи страшен удар и то от годеника, когото обожаваше!

Джена е застрашена от огромен скандал. С него я заплашва екс годеника й от Америка Джино Ташев. Джино люто се заканил на фолкаджийката, че ще извади и разпространи из Интернет пространството компроматните видеа от леглото с палавницата. Доскорошната й тръпка бил зверски ядосан, че брюнетката Джена си позволява да се гаври с него в песните си.

[caption id="attachment_442811" align="alignright" width="300"]Джена Джена не очакваше това от любимия си доскоро Джино[/caption]

В тях не само че му се подиграва, но и му забранява повече да й се обажда и да й досажда. Джино не на шега й се заканвал, че ако продължава да го излага и прави на посмешище в песните си, той ще извади тежката артилерия и цял свят ще види какви ги е вършела шавливката под завивките с него.

За разлика от богаташите у нас, които си прибират подаръците, щом се разделят с любовниците си, американския годеник бил щедър към поп фолк дивата. По време на връзката им той й подарил лъскав джип, апартамент и скъп годежен пръстен. Гино-Джино заявил, че й ги оставя и не си ги иска обратно. Само недвусмислено я съветва да си направи от годежното бижу обица, която непрекъснато да й стои закачена на ухото.

Припомняме, че още от начало за връзката на поп фолк дивата Джена и българо-американското й гадже Джино се заговори не за обич, а за пиар между тях. Младокът, който демонстрираше висок стандарт, а всъщност е издържан от транспортния бизнес на баща си е женен за италианка, не е и помислял за развод, докато беше с певицата.

Още когато беше с брюнетката, той й изневеряваше и подаръците, които й направи са за извинение, категорични за близки, които познават похватите на фолкаджийката. Двамата се запознали при едно от участията на поп фолк звездата на "Пайнер" в Чикаго. Тя лапнала по измисления му имидж на богаташ, а той по желанието си да има в леглото си чалгарка. Още тогава се разбра, че двамата влюбени са си просто взаимно изгодни и това яко се показа сега, когато и последните лъжи помежду им окончателно се сринаха.