Поведението на Преслава шокира всички, пияна ли беше?!

Преслава отново се държи невероятно предизвикателно и лековато. Поп фолк дивата, която се превърна на топ певица след ежегодните награди на музикалния канал Планета Тв отново се награби с непознат мъж. Експлозивните й снимки няма да докарат нищо добро, само ще предизвикат поредния побой от страна на Малката Бирма, шушукат зад гърба й нейните колежки.

И припомнят сцената на афтърпартито на фолкаджийките в столична дискотека. Там певицата на годината танцува и се награби с младия си колега, който стана топ певец сред мъжете Фики Стораро. Двамата се целуваха на дансинга, когато на сцената нахлу побеснелия й бивш любовник Малката Бирма и стана невероятно меле. Но Преслава явно не си е взела поука, а продължава да дразни ревнивеца.

[caption id="attachment_442804" align="alignright" width="272"]Преслава Преслава нанесе поредния удар на Бирмата[/caption]

Една от най-оборотните чалгарки безсрамно се целува по устата с млад бизнесмен на публично място, пред възмутените погледи на хората наоколо. 24-годишният богаташ от Варна се казва Христо Попов, разконсперираха го папараците. Той е близък приятел на милионерския наследник Калоян Арсенов. Последният пък беше бивш любовник на нейната колежка Анелия. Паралията имал огромен мерак да забие фолкаджийка, покрай връзката на авера си с Анелия. И желанието му се сбъднало.

Още миналата година той бил хвърлил око на знойната брюнетка, но тогава тя официално движеше с Жоро Бирмата и около нея беше взривоопасно да се приближиш, заради ревнивия нрав на годеника й. Но сега, след като самата Преслава обяви края на отношенията си с кибритлията, терена около нея е свободен и това накарало младия богаташ да се възползва умело.

[caption id="attachment_442805" align="aligncenter" width="300"]Ето какви ги върши Преслава Ето какви ги върши Преслава[/caption]

А и фотосите в лъскавото списание показват, че изобщо не му е било трудно да я свали. На тях се вижда как Преслава като побесняла ученичка, която я блъскат хормоните, разюздано се целува с младия мъж, като му пуска езици и примира от страст.