Андреа разкри, че още не мисли за деца и сватба!

Андреа е доволна от това, което е постигнала до момента. Поп фолк дивата разкри, че винаги се е чувствала омагьосана, когато е на сцената, пред публиката. Според половинката на националния ни шампион по бокс Кубрат Пулев за поп фолк дивата няма по-голяма наслада да е сред хората, да изпълнява своите песни и аудиторията да се кефи на нейните хитове.

Това за нея е много голяма награда. Защото я зарежда само с положителни емоции и я стимулира да продължава напред, за да се труди и твори.

[caption id="attachment_442800" align="alignright" width="300"]Андреа Андреа е загледана единствено в кариерата си, поне за момента[/caption]

Изпълнителката, която получи статуетка за най-добри музикални проекти през 2014 година от музикалния канал Планета ТВ е доволна от постигнатото. Атрактивната фолкаджийка подчерта в студиото на Канал 3, че винаги е гледала себе си, своите песни и това, което може да направи още. Андреа е категорична, че никога не е ламтяла за чужди призове и награди, а стремежа й е бил да си прави нещата още по-добре, така че и тя самата да си ги хареса.

Андреа е убедена, че никога няма да се зарадва и пожелае чужда награда, предназначена за друг, която тя не е заслужила. Иска това, което е постигнала да е наистина заслужено от нейна страна и тя да не съжалява за нищо и да не се черви, че приза е бил предназначен за друг.

Фолк звездата е доволна, че песните й се слушат и извън пределите на страната, по други държави в света. За нея като артист и изпълнител това усещане е по-важно, отколкото да трупа призове само за рафта, откровено заяви още певицата.

А за зрителите на канала една от най-тиражираните певици на „Пайнер” обеща, че меломаните ще бъдат изненадани през тази година с нови хитови парчета.