Биляна Евгениева успя отново да омагьоса Христо Сираков!

Биляна Евгениева се перчи с чисто нов джип. Перничанката си го е изпросила от бившия си и настоящ любовник Ицо Стоте манекенки. Двамата отново затоплиха отношенията си, след като соицалната мрежа буквално прегря от техните скандали. Но със скъпарското си возило танцьорката се фука пред приятелките си.

Вместо обаче да получи одобрение, тя обира само присмех и подигравки. Всеки й се диви как може да е толкова алчна, а на акъла на вечния плейбой, че е толкова сляп и отново е прибрал под крилото си змия.

[caption id="attachment_442795" align="alignright" width="300"]Христо Сираков Христо Сираков купи джип на невярната Биляна[/caption]

Припомняме, че Биляна и Христо Сираков бяха сгодени, но застаряващият милионер развали годежа им. Причината бе, че приятелката му бе доста шавлива и не се спря да му изневерява. Последната, която преля чашата на търпението на богаташа бе заигравката й с похотливия футболист Благо Георгиев. Двамата се запознаха в столична дискотека и след това бяха щракнати от папараците на Николета Лозанова да се целуват бясно на оживен столичен булевард.

След което прясно влюбените отпрашиха на почивка в Гърция. След като влюбените гълъбчета се върнаха от екскурзията Ицо Стоте манекенки трайно хлопна вратата на дома си за гаджето си, което му изневери пред очите на цяла България. Жената на татуирания ритнитопковец също го натири от дома им. Ицо Стоте манекенки пръскаше огън и жупел по доста по-младата си любовница, като се заричаше, че повече няма да я погледне и никога не ще й прости.

Той дори бе забелязан да движи с доста мадами от хайлайфа, само и само да прави сечено на Биляна. Танцьорката обаче доста страдаше заради тлъстите пачки на дъртия си любовник и направи всичко възможно отново да го оплете в мрежите си. Накрая все пак успя и на всичко отгоре си изпроси доста скъп подарък.