Том Круз не ще и да чува за дъщеря си под влияние на сциентоложката църква

Том Круз заряза дъщеря си. По-точно избягва всякакви контакти с нея, което си е долу-горе същото.

Изключително предан на любимата си сциентоложка църква, той сляпо се подчинява на не дотам хуманните й канони. А самата тя е обявила осемгодишното момиченце за „нежелана” в средите на сциентоложката църква, узнаха от Hotarena.net. Затова известният холивудски актьор избягва срещите с малката си дъщеря.

[caption id="attachment_442766" align="alignright" width="300"]Том Круз отказа да се вижда с дъщеря си Том Круз отказа да се вижда с дъщеря си[/caption]

Предаността към сектата докарва на Том Круз и развода с актрисата и майка на едиственото му дете - Кейти Холмс. Самата тя споделя, че в брака си се е чувствала постоянно ограничавана и самотна. Ограниченията, налагани от съпруга й, са били резултат от сциентоложките изисквания. В основата им стои промиването на мозъци, изолиране от нормалното общество, чрез прекъсване на контакти, пълно подчинение на водача.

А самият актьор безусловно е приел всичко и е един от най преданите служители на сциентоложката църква, дори се говори, че е втори в строгата йерархия на ораганизацията. Правил е и опити на наложи признаване на сциентологията като религия в някои страни на Европа като Франция и Германия, засега безуспешно.

Не е случаен фактът, че сциентологията се ориентира и привлича богати хора, защото разчита на финансиране от тяхна страна. Нейни членове, освен Том Круз, са и Джон Траволта, Чака Кан, Присила и Лиза Мери Пресли и др.

Притеснена от факта, че и малката им дъщеря може да попадне под влияние на сектата, която Кейти не одобрява, тя се решава на крайната стъпка. Самата актриса, също обявена от сциентолозите за „нежелана”, заявява, че след брака си чувства по-спокойна и свободна. Сега живее с дъщеричката си.

А Том Круз си търси извинение, с което да оправдае отсъствието си от живота на дъщеря си. Според близки от обкръжението на майката, вече една година той не се е виждал с детето.

Дори две седмици след приключване снимките на последния филм, в който е бил ангажиран, актьорът не намира време за дъщеря си. И за бащата ли тя е „нежелана”?

Самите сциентолози твърдят, че всичко това не отговаря на истината, а пиарът на Том Круз говори за негови тайни срещи със Сури.

Толкова тайни, че дори майката не е разбрала?!