Лос Анджелис пламна (Огромен пожар избухна в Уестлейк)

Гласувайте за статията

Огромен пожар избухна в Лос Анджелис, най-малко един човек е ранен

Огромен пожар избухна в Лос Анджелис и опожари офис сграда в града. Най-малко един човек е ранен при големия пожар, който тръгна от последния етаж на търговски комплекс в Лос Анджелис, съобщиха тази сутрин американските медии.

В гасенето на огъня в момента участват над сто пожарникари. Причините все още не изяснени, тъй като огънят продължава да гори.

Огънят избухна в шестетажна офис сграда в квартал Уестлейк. Той е бил засечен около 19:45 местно време. Пламъците са започнали от покрива, след което се разпространили по югозападния ъгъл на сградата, която е построена през 1966 година и не разполага със система за пожарна безопасност. По първоначална информация на властите вероятно става въпрос за късо съединение и злополучен инцидент. Не се изключва вероятността да става въпрос и за умишлен палеж, все пак, твърдят служителите.

Огромен пожар избухна в Лос Анджелис

Огромен пожар избухна в Лос Анджелис

Пострадал е един човек, но от пожарната служба са категорични, че не имало опасност за живота му и той е изведен от сградата навреме. Повече от един час продължи битката с пожара, а към 21 часа местно време пламъците са били овладени, но не и потушени. За момента няма риск за околните сгради, успокояват властите.

Един пострадал и над два часа битка с огъня са резултатите от инцидента

Един пострадал и над два часа битка с огъня са резултатите от инцидента

Противопожарната служба на града съобщава още, че огънят в момента е под контрол, но че все още не е потушен окончателно. В един момент в потушаването на огъня участваха дори 170 пожарникари, се посочва в изявление на пожарната.pojar 3 pojar 4

Щетите тепърва ще се оценят, а междувременно се прави оценка на риска за околните сгради. Офис сградата, която се запали при големия пожар в Лос Анджелис е с площ от 66 000 квадратни метра и има десетки наемали според публичните регистри. Тук се помещават международен колеж, адвокатска кантора, счетоводна кантора, рекламна агенция, както и редица други. За щастие в момента на избухването на огъня, само един човек е пострадал.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар