Виктор Николаев недоволства срещу социалната система, която облагодетелства циганите

Екранният партньор на Ани Цолова – Виктор Николаев изригна.

Повод за гнева на Виктор Николаев стана несправедливостта в социалната система на страната ни.

Виктор Николаев се гневи на това, че към днешна дата българите работят 37-40 години без прекъсване, за да получат мизерна пенсия, с която едва свързват двата края, а в същото време „циганите мързелуват и добруват”, тъй като държавата им дава пари, без да се налага да работят. На практика излиза, че българинът работи, докато умре, а циганите ядат и пият, докато умрат.

[caption id="attachment_442734" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев недоволства срещу социалната система, която облагодетелства циганите Виктор Николаев недоволства срещу социалната система, която облагодетелства циганите[/caption]

Водещият на „Здравей, България” по Нова тв недоумява как е възможно всички ние да блъскаме, за да я докараме до някаква мижава пенсийка, с която едва оцеляваме и не се знае дали утре държавата ще има пари да ни я изплати, а циганите се възползват от труда ни и си живеят живота. Всички ние наливаме пари в общия кюп, за да може циганите да ядат и да пият на воля. Те отдавна са изгубили трудовите си навици. Наливайки в тази система, българите храним не само възрастните цигани, а и многобройната им челяд.

Вицепремиерът и социален министър Ивайло Калфин обеща, че ще затегне системата и ще спре кранчето на циганите, които са без нито един ден трудов стаж и категорично отказват да имат здравни и социални осигуровки, а в същото време не спират да източват държавата чрез социални помощи и детски надбавки. Кога обаче ще се случи това, така и не стана ясно. И едва ли някой би се наел да даде срок за подобно нещо, тъй като най-вероятно ще остане само в сферата на обещанията. Та нали именно циганите са най-удобната обществена прослойка за изборите…

Ако им спрат социалните помощи и детските надбавки означава, че на практика ще останат без така удобните им „избиратели”, които могат да бъдат купени за жълти стотинки. Вероятно Боян Расате бе прав като заяви в сутрешния блок на Би Ти Ви днес, че след 20 години ще ни се наложи да търсим нова държава, тъй като нашата ще е циганска.