Миро разкри горчивата истина за разпадането на Каризма

Миро разкри горчивата истина за разпадането на Каризма
3.6 (72%) 5 votes

Миро от Каризма наруши обета за мълчание

Миро от Каризма проговори за пръв път за причината за разпадането на дуета му с Галя. Той наруши обета за мълчание и разкри истинската причина за раздора между него и дуетната му половинка.

За никого не е тайна, че Галя беше за Миро освен в партньор на сцената и партньор в живота. Успешният дует се разпадна преди години и до днес причината за разпадането му беше обгърната в мистерия.

Миро заяви, че като той и Галя сложили край на връзката си, дуетът също пострадал от развитието на личните им отношения. Изпълнителят не скри, че виновна за случилото се е неговата бивша половинка.

Миро от Каризма

Миро проговори за разпадането на Каризма

Галя мечтаела за богат съпруг, който да задоволява всичките й прищявки, а Миро определено не се вписва в тази категория.

Изпълнителят не скри, че причина за разпадането на Каризма е трудният нрав на Галя. Освен, че Галка си търсела богат мъж, тя постоянно завличала Миро с пари.

Блондинът сподели, че никога няма да забрави как семейството му посрещнало Нова година без пукната стотинка заради безхаберието на неговата бивша половинка. Миро дал картата си на Галя,за да изтегли пари от нея, но тя забравила.

Въпреки огорчението и лошите спомени от връзката си с нея, изпълнителят не таи лоши чувства. Той сподели, че с Галка и до днес са запазили приятелски си отношения и той много се радва, че най-после тя е сбъднала мечтата си.

Миро допълни, че бившата му половинка най-после е открила богатия мъж, за който винаги е мечтала. От няколко години изпълнителката живее в Лондон, където има връзка със заможен господин.

Настоящият приятел на Галя от Каризма се отнася с нея като с истинска принцеса. Въпреки желанието си има отново връзка с музикант, бившата на Миро заби финансист, пишат от kliuki.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар