Археолози: Исус Христос е бил женен има и дете!

Археолози: Исус Христос е бил женен има и дете!
3 (60%) 2 votes

Исус Христос е бил женен имал и син твърдят археолози

Исус Христос е бил женен и е имал и син, твърдят археолози. Разкритията разбиха на пух и прах канона и то дни след края на католическия Великден и началото на православния.

Израелски геолог, твърди, че разполаган с „потвърдени“ данни за съществуването и автентичността на гроб, принадлежащ на Исус Христос и сина му в Йерусалим.

След обстойни химически тестове, д-р Айра Шимрон казва, че е открил семейната гробница на Исус, включително и саркофагът с неговите останки. Тя е от 1 век, но според различните изследователи в нея може да се съхраняват и костите на брата на Христос, въпреки че учените смятат, че това е семейната гробница. И съответно там се намират и неговите останки.

Еврейски археолог с нови разкрития за Исус Христос

Еврейски археолог с нови разкрития за Исус Христос

Изследването може да има огромен ефект върху църквата и канона, тъй като се вярва, че Исус е бил женен и дори има син. Направени са над 150 химически теста, а експертът е убеден, че става въпрос именно за семейната гробница на Исус Христос.

Grobnica Isus

Според учения, в костницата Исус е погребан заедно с още девет души, сред които Юда, син на Христос и съпругата му Мария.hristos 2

Работата на д-р Шимрон е подновена, след дълги преговори относно проект, свързан с изследването на гробница открита през 1980 година и датирана от времето, когато е живял Исус Христос.
Костите са открити във вътрешността на костница, върху която имало надпис Исус син на Йосиф.hristos

Учените от университета в Торонто обаче смятат, че тези имена са изключително популярни по онова време. И няма никакви гаранции, че става въпрос за сина Божи, а не за съвпадение на имената.

Собственикът на тези костници е израелски колекционер, който твърди, че ги е купил през 1970 година от търговци на антики. Въпреки че израелското правителство ги обявява за фалшификати, през 2012 г. съдът в Ерусалим отсъди, че държавата не е доказала адекватно своята теза. Шимрон твърди, че резултатите от геохимическите тестове на костите от десетте ковчези, които са открити по-рано, предполагат, че те са се намирали именно в гроба на Талпиот в Източен Йерусалим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Археолози: Исус Христос е бил женен има и дете!”

 1. dumas

  апр. 08. 2015

  Верно бе и шуреят му се е казвал Лазар.И най-вече,както са открили група евреи,чиито пра деди са били нашибани с бич от Иисуса той наистина е имал многобройно потомство.Доживял е до дълбока старост продаващ до последен дъх муски на Беркат ходжа в собственото си магазинче на територията на гроба Господен.

 2. Shon

  апр. 08. 2015

  Израелски геолог е нормално да не приеме Христос като Спасител. Отричат го, жалко. Но не се свенят да печелят от името му, и да привличат туристи. Тук е роден Христос, тук е разпнат, тук …и т.н. Парички, парички….за евреите Христос е никой. Но на този „никой“ дължат многомилионния туристически бизнес. Предлагам им да затворят всичките си туристически обекти, и да обявят, че не е редно хората да се покланят на „Никой“

 3. Сатанаил

  юни 04. 2015

  Те правят много повече поразии на Христос и християните от обикновения туризъм.

 4. шабан

  апр. 05. 2017

  Ето че човечеството никога няма да знае-
  самата истина за исус. Всичко е политика

Добавете коментар