Емануела живее в лукс, достоен за принцеса от приказките!

Емануела се шири в дом за един милион лева. Поп фолк дивата се пренесла в новото си жилище малко преди раждането на втория си син Димитър Динев-младши. Известният наследник на клана Диневи заедно с поп фолк дивата и майка на първородния му син избрали скъпарското жилище в елитен столичен квартал.

Първоначалната цена на имота струвала четиристотин и петдесет лева, но с ремонта цената му удариал милион. То било обзаведено по последен писък на модата, а обзавеждането му било повече от тузарско и луксозно.

[caption id="attachment_442662" align="alignright" width="300"]Емануела Емануела живее в супер луксозен дом заедно със сина си[/caption]

Като грижовен мъж на половинката и малкия си син Димитър не е пестил средства за новото им жилище. Въпреки упоритите клюки, че сина на олигарха Динко Динев е зарязал жената, която му роди син, истината е друга. Младият мъж не направи поп фолк дивата своя законна половинка, но все пак жилището, което й е осигурил говори, че го е грижа за нея и детето.

Големият й син Христо обаче предпочитал повече време да прекарва при дядо си и баба си, отколкото да бъде в скъпарския дом на майка си. Припомняме, че Емануела, една от най-атрактивните дами в родното светско пространство , влезе в династията на строителните предприемачи братя Диневи. Певицата, която преди това се пробва и като актриса роди наследник на крайморските бизнесмени.

Дамата е от малцината герои от шоу индустрията, при която смяната на името й носи късмет. Тя е мъжко момиче и лесно не с огъва пред трудностите, твърдят и нейните приятелки. Ефектната гласовитка е откровено артистична и нейния темперамент не признава граници.

Тя има зад гърба си три брака и продължава уверено да върви напред. Клюката и семейството на мъжа, който е баща на втория й син непрекъснато ги разделяха, но двамата са заедно и отглеждат своето дете.