Нина Добрев шокира и разплака феновете си!

Нина Добрев напуска сериала „Дневниците на вампира”. След шест години в ролята на Елена Гилбърт чаровницата заявява, че ще направи това в края на шестия сезон на лентата. 26-годишната актриса съобщава в социалната мрежа, че е изживяла няколко прекрасни дни на релакс край езерото Лейнър в щата Джорджия. Там тя е почивала заедно със своите приятели, актьорите от световно известната сага.

Но за актрисата с български корен това по-скоро не е била среща, а сбогуване. Нина Добре е била сигурна, че участието на Елена във филма ще бъде най-много за шест сезона, през което време тя, заедно със своята героиня е пътувала към вечността. Чаровната актриса разкрива, че благодарение на тази роля тя е изиграла различни образи и превъплъщения. Тя е била луда, безсмъртна, вампир, жена, която се е влюбвала не един, а два пъти.

[caption id="attachment_442654" align="alignright" width="300"]Нина Добрев Нина Добрев натъжи феновете си по цял свят[/caption]

Нина е била по време на филма отвличана, измъчвана, убита, после е възкръснала, след което е била и прокълната, в чиято душа се е вселявала друга и още милион различни, смайващи превъплъщения. А мъжете, в които Елена се е влюбвала са като нейното семейство, в което остава завинаги.

Актрисата обещава на зрителите много зрелищност и изненада, както и много неочаквани обрати. До началото на юни феновете на сериала ще видят края на пътуването в оставащите епизоди за Елена Гилбърт. Нина Добрев е благодарна на своите почитатели, които й гласуваха доверие и я подкрепиха от пътя й от Канада в Лос Анджелис.

В който град тя е приета на прослушване за ролята си на Елена. Накрая на обръщението си в социалната мрежа 26-годишната актриса заявява, че искрено обича своята публика. Тя призовава любителите на вампирската сага да се потопят в мистерията и магията на киното, и да гледат следващите епизоди, които наистина ще ги изненадат.

Припомняме, че Нина Добрев беше гадже с колегата си от „Дневниците на вампира” Иън Сомърхолдър, с когото се разделиха. Дори се заговори са годеж и сватба, но това така и не се случи между двамата влюбени. След това красавицата заби друг свой колега Лиъм Хемсуърт. Преди това младият актьор се раздели с годеницата си Майли Сайръс.