Миро от десет години има връзка с доста по-голяма от него дамаМиро кри любовница в Лондон, виждат се 4-5 пъти в годината

Миро крие от десет години връзката си. Самият той призна в предаването Папараци по бТВ, че от десет години има сериозна връзка, която обаче предпочита да крие, за да не предизвиква излишно любопитство. Поради тази причина певецът не е особено словоохотлив, когато става въпрос за избраницата му.

[caption id="attachment_442650" align="alignright" width="300"]Миро крие любовницата си Миро крие любовницата си[/caption]

Още повече, че тя е доста по-голяма от него. Въпросната дама се казва Ели е на цели 55 години или с над 15 по-възрастна от звездата. Освен това вече има един брак зад гърба си, който обаче е приключил още преди появата на Миро в живота й. От мъжа си Ели има дъщеря. Избраницата на Миро живее от години в Лондон, където развива доста успешен бизнес. Всъщност именно тя е тази, която финансира всичките му изяви извън България и му помага не само финансово, но и с връзките, които има, научиха от hotarena.net.

Самата тя обаче е далеч от музикалните среди и не се занимава с музика, коментират запознати. Любопитното е, че до момента Миро категорично отказваше да коментира дали има човек в живота си. Дори и в моментите, когато сексуалната му ориентация беше поставена под въпрос и се появиха слухове, че певецът си пада и по жени, и по мъже.

Двамата с Ели не се виждат особено често - само 4-5 пъти в годината, заради ангажиментите си. Това време обаче им е повече от достатъчно, за да се радват един на друг, а самият Миро изтъква, че връзката им е повече от силна.

"Тя го обича страшно много, той също се чувства добре с нея", разкриват приятели на певеца.