Слави Трифонов затяга редиците на екипа си за концерта

Слави Трифонов избесня преди големия концерт в зала „Арена Армеец”, плануван за 25 април.

От екипа на шоумена издават, че той е изпаднал в истерия преди голямото събитие. Покрай подготовката за концерта, Слави Трифонов не спирал да тормози хората си почти денонощно. Подчинените му изплакаха, че вече не се издържа на напрежението, което цари напоследък.

[caption id="attachment_442626" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов затяга редиците на екипа си за концерта Слави Трифонов затяга редиците на екипа си за концерта[/caption]

Всеки един от екипа на Слави Трифонов бил задължен да работи без почивен ден до заветната дата. На всичкото отгоре репетициите през уикенда продължавали до малките часове на нощта. Под прицела на шоумена били най-вече музикантите от „Ку-ку бенд”, както и балерините от „Магаданс”, тъй като именно върху тях ще се стовари най-голямата тежест за концерта. Слави Трифонов държи аранжимента и хореографията да са безупречни и поради тази причина песните и танците се повтаряли, докато не му се харесат.

От екипа на Слави Трифонов посочват, че напоследък е пълен кошмар, тъй като дори самият той не знае какво иска, а най-лошото е, че се страхува от провал. Той не спира да се лута между модерните визия и звучене, ту между 90-те години (златните години на шоуто). Хората на шоумена вече се чувстват изтощени и се жалват, че ще работят дори и през почивните дни около големия християнски празник Великден.

Не стигат постоянните репетиции и царящото наоколо напрежение, ами за капак на всичко Слави Трифонов е въвел изцяло нови изисквания за визията на балерините си. Той категорично е забранил татуировките и силикона на момичетата. Освен това заповедта му гласи, че чалга модата трябва да се избягва максимално. Последното важи не само за балерините, а за певиците и музикантите от „Ку-ку бенд”, пише pik.bg.

Докато Слави Трифонов е изправил екипа си на нокти в старанието си всичко на концерта да бъде перфектно, зрителите на шоуто се гневят, че не пропуска шанс да направи реклама за това, че билетите отдавна вече са изчерпани.