Маджо има сериозни финансови проблемиМаджо е започнал да разпродава колекцията си от скъпи автомобили

Младен Михалев-Маджо - един от най-знаковите босове на СИК, е изправен шред фалит. Това се шушука все по-упорито в родните ъндърграунд среди след като стана ясно, че мафиотът е започнал да разпродава автомобилите от луксозната си колекция.

[caption id="attachment_442629" align="alignright" width="300"]Маджо е пред фалит? Маджо е пред фалит?[/caption]

Едно от возилата вече дори е обявено за продажба, като за него Маджо иска огромната цена от 200 бона. Самата кола действително е от много висока класа, с всякакви екстри и е сред най-луксозните покупки на сикаджията. Той се опитал да го продаде още преди няколко години, но не успял да намери купувачи, тъй като поставената му цена е твърде висока.

Автомобилът е произведен през 1996 година и в момента върви за не повече от 70-80 хиляди евро. Докато Маджо му е поставил цена от 110 хиляди евро. Като основният му довод за надутата цена е фактът, че возилото е пълно с всякакви екстри, които няма как да не се отразят на стойността му, научиха от hotarena.net.

Освен това колата е бронирана отвсякъде и може да издържи нападение не само с куршуми, но и с химикали. Което я прави перфектното возило за хора от ъндърграунд средите, които се боят за живота си.

Задните й стъкла са с перденца, има автоматична климатична система, а колата е поддържана само в реномирани немски сервизи. Заради финансовите проблеми на Маджо обаче кандидат-купувачите смятат, че той може и да отбие от цената, особено, ако парите му трябват спешно. Агентите по продажбата разкриха, че сикаджията дори е навит и на по-сериозни преговори и отстъпка на исканата сума, ако купувачът се навие да плати в кеш.